Andrada Uskar a efectuat penultimul tratament la clinica San Matteo din Pavia, Italia. In ultimile luni starea de sanatate a Andradei s-a imbunatatit foarte mult. Rezultatul analizelor efectuate in Italia arata ca Andrada nu mai are celule canceroase in corp, iar in luna Septembrie, cu ajutorul Domnului, medicii din Italia o vor declara vindecata complet.


Ultimul tratament efectuat de Andrada in Italia s-a desfasurat la inceputul lunii Iunie si a fost de asemenea, un succes. Avand in vedere rezultatele foarte bune in urma tratamentului, medicii din Italia au hotarat ca tratamentul sa nu se mai efectueze pe durata verii, ci in luna Septembrie. Practic, in Septembrie Andrada va efectua ultimul tratament impotriva leucemiei, dupa care va fi declarata vindecata de leucemie. Tratamentul efectuat la inceputul lunii Iunie a fost sustinut financiar de catre Libraria Maranatha. Sustinerea financiara oferita Andradei a fost posibila cu ajutorul clientilor Librariei Maranatha care au comandat carti crestine, Biblii si cadouri crestine, etc.

Profitul obtinut din vanzarea de Biblii si carti crestine este directionat de catre Libraria Maranatha pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave. Prin orice comanda efectuata la Libraria Maranatha clientii doneaza in mod indirect pentru copii bolnavi de cancer si leucemie. 


Va reamintim ca Libraria Maranatha sustine de doi ani de zile cazul Andradei Uskar care sufera de leucemie. De doi ani de zile Andrada Uskar efectueaza tratamentul impotriva leucemiei in Italia, la Clinica San Matteo. Tratamentul lunar al Andradei costa 1 500 de euro. De doi ani de zile suntem alaturi de Andrada, mai este putin, foarte putin si Andrada va fi declarata vindecata de leucemie. Laudat sa fie Domnul! 


Multumim sponsorilor, donatorilor si clientilor Librariei Maranatha. Mai jos va prezentam ultimul material video cu Andrada efectuat la inceputul lunii Iunie.