0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
cod: LF00026
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina
 • Biblia de studiu pentru o viata deplina

Biblia de studiu pentru o viata deplina, cu concordanta si explicatii, din piele bleumarin, index

Fii primul care lasa o impresie

Cod produs: LF00026

Editura: Life Publishers Romania

Marturii clienti

Detalii

Biblia de studiu pentru o viata deplina, cu concordanta si explicatii, din piele bleumarin

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina are coperta este din piele, de culoare bleumarin, este aurita pe cotor si dispune de index de cautare pe lateral.

Biblia de studiu pentru o viata deplina are dimensiunile de: 22 / 17 cm.

Avem convingerea ca veti putea descoperi o mare binecuvantare studiind Biblia de studiu pentru o viata deplina. Rugaciunea noastra este ca, prin aceasta carte, intelegerea Sintelor Scripturi, umblarea prin calauzirea Duhului Sfant si laolalta cu Hristos, in adevar si neprihanire, sa creasca din ce in ce mai mult.

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina - caracteristici generale

 

Biblia este imbracata in piele de cea mai buna calitate;

Biblia de studiu pentru o viata deplina are dimensiunile: 22 / 17 cm;

- Este versiunea Dumitru Cornilescu;

- Ceea ce o diferentiaza de alte modele de Biblii, este faptul ca Biblia de studiu pentru o viata deplina are note explicative pe fiecare pagina a ei. In timpul studiul, se pot gasi texte mai greu de inteles. In partea de jos a paginii, acest model de Biblie are note explicative.

- Marginile sunt aurii si are index pe lateral;

- Hartia este alba de buna calitate, scrisul este negru usor vizibil;

- Biblia de studiu pentru o viata deplina are din loc in loc si harti, sau explicatii detaliate cu privire la anumire evenimente, zone sau personaje biblice;

- La inceputul fiecarei carti biblice modelul de fata ne ofera informatii pretioase despre carte: schita cartii, cadrul istoric al cartii, autorul, tema cartii, data scrierii, fondul, scopul cartii, privire generala, trasaturi specifice, implinirea in Noul Testament, plan de citire si studiu al cartii respective;

- Unitati de masura: greutati, lungime, capacitate, monede;

- Indice de subiecte biblice: Biblia de studiu pentru o viata deplina ne ofera zeci de subiecte biblice care pot fi folosite pentru studiu biblic cat si ca schite de predici. Fiecare subiect biblic este insotit de cel putin 5 trimiteri catre texte biblice care fac referire la acel subiect biblic.

- Plan de citire al Bibliei;

- Biblia de studiu pentru o viata deplina dispune de o bogata concordanta biblica a principalelor cuvinte din Biblie: nume proprii si cuvinte cheie din Scriptura;

- Ne sunt oferite 14 harti biblice color dupa cum urmeaza: lumea patriarhilor, Palestina si Sinai, Exodul si cucerirea Canaanului, Tinuturile celor 12 semintii ale lui Israel si zonele ocupate de acestea dupa cucerirea Canaanului, Imparatia lui David si Solomon, Prorooci in Israel si Iuda, Imperiul Asirian si Babilonian, Ierusalimul in timpul Domnului Isus, harta cu lucrarea Domnului Isus, calatoriile apostolilor, calatoriile misionare ale lui Pavel, harta Imperiului Roman.

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina are ca si caracteristicile speciale urmatoarele:

 

 Titluri pe sectiuni

Biblia de studiu pentru o viata deplina cuprinde titluri pe sectiuni cu scopul de a va ajuta sa va adanciti cat mai mult in subiectul si cuprinsul fiecarei parti.

Notele de studiu

Biblia de studiu pentru o viata deplina dispune de note de studiu, acestea apar in sectiunea de dedesupt a fiecarei paginii. Notele de studiu sunt clasificate in cele cinci tipuri:expozitionale, teologice, devotionale, etice, practice. Notele de studiu va ofera referinte largi din Scriptura care confirma comenteriile biblice facute in note si care va vor ajuta la un studiu cat mai profund a Sfintelor Scripturii.

Articole

De asemenea, Biblia de studiu pentru o viata deplina dispune de articole care iau in discutie problemele esentiale si grele ale Bibliei intr-un mod mai detaliat si mai profund decat notele.

Introducerile

Biblia de studiu pentru o viata deplina dispune la inceputul fiecarei carti ale Scripturii de cate o prefatare ce cuprinde:

(1) o schema a cartii;

(2) o justificare a fondului cartii si a spatiului istorico-cultural, informatii despre autor, perioada si data scrierii;

(3) o relatare despre scopul initial al cartii;

(4) o privire generala a continutului ei;

(5) o lista a caracteristicilor si sublinierilor speciale ale cartii;

(6) propunerea unui plan de lectura pentru parcurgerea Bibliei intr-un an.

Indicatorii tematici

Pe multe dintre paginile Bibliei de studiu pentru o viata deplina veti putea descoperi unul din cele douasprezece simboluri.

Tabelele

In interiorul Bibliei de studiu pentru o viata deplina se gasesc diferite tabele care va vor ajuta ca, dintr-o privire, sa cunoasteti mai mult despre Biblie si invataturile ei asupra unor subiecte ca: Activitatea lui Isus, Imparatia lui Dumnezeu, ultimele zile ale istoriei, darurile Duhului Sfant ... Hartile Veti gasi pe parcurs noua harti care va vor ajuta sa descoperiti unde au avut loc evenimentele despre care se scrie in Biblie.

Concordanta Biblica

Biblia de studiu pentru o viata deplina va pune la dispozitie o bogata concordanta biblica.

O gama larga si bogata de Biblii de studiu puteti gasi si aici: www.bibliidestudiu.ro

 

Opinia clientilor nostri despre Biblia de studiu pentru o viata deplina

 

Libraria Maranatha efectueaza sondaje de opinie telefonice sau prin email printre clientii sai cu privire la serviciile si produsele pe care le ofera. Opiniile exprimate mai jos despre Biblia de studiu pentru o viata deplina sunt expuse in urma sondajului de opinie.

 

Ionel din Madrid - Am comandat Biblia de studiu pentru o viata deplina pentru ca o am de mai multi ani si o cunosc foarte bine. M-am obisnuit foarte mult cu ea. Insa, pentru ca Biblia pe care o aveam era mai veche, am comandat de la dvs una noua, dar tot Biblia de studiu pentru o viata deplina. Nu pot sa fac o comparatie cu o alta Biblie de studiu pentru ca eu numai aceasta Biblie am avut-o pana acum.

Insa, daca ar fi sa vorbesc despre Biblia de studiu pentru o viata deplina, eu o recomanda pentru notele explicative pe care le gasesti aproape pe fiecare pagina pe care o citesti. Pentru mine conteaza foarte mult, atunci cand citesc Biblia, sa si vizualizez de exemplu locatii. De multe ori apar denumiri de locuri, zone, care pentru mine nu au nici o relevanta daca doar le citesc. Insa Biblia de studiu pentru o viata deplina are pentru aceste zone sau localitati inserata acolo in text o harta, si imi arata unde este pozitionata. Apoi imi explica si imi descrie istoria acelui loc, imi da si alte pasaje din Biblie unde mai apare acel loc sau zona, ce relevanta are in istoria biblica, etc. Lucrul acesta nu se intampla numai cu zona sau localitati. De exemplu pe parcursul citirii Bibliei dai de oameni ai Bibliei mai putin cunoscuti, sunt expresii sau concepte teologice care apar, pe care nu le cunosc ca un simplu cititor al Bibliei. Insa la toate acestea, exact pe pagina pe care citesti, Biblia de studiu pentru o viata deplina imi da explicatii pe intelesul meu, al omului de rand, ca sa ma ajute sa inteleg Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu. De aceea eu sunt foarte multumit si apreciez Biblia de studiu pentru o viata deplina. 

O recomand tuturor celor ca mine, care nu vor sa treaca asa de usor peste textul Bibliei, ci doresc sa se opreasca acolo unde expresiile, zonele, conceptele, personajele, sunt greu de inteles, si vor imediat sa gaseasca informatia, imediat sa gaseasca explicatia si sa poata avea o privire de ansablu mult mai buna a ceea ce citeste. 

 1. Fii primul care lasa o impresie

Ce parere aveti despre acest produs?

LIVRAREA COMENZILOR / COLETELOR

 

Magazinul nostru livreaza comenzi / colete in Romania si oriunde in lume prin:

 

Livrare in Romania:

Posta Romana (oriunde in Romania), cu ridicare de la Oficiul Postal de care apartineti.

Curier Rapid GLS (oriunde in Romania), cu livrare direct la domiciliul sau locul dvs de munca.

Pentru curier rapid, NU se percepe taxa pentru kilometri suplimentari. Taxa este unica indiferent de greutate, rambus sau locatie.

 

Livrare in strainatate:

Posta Atlassib;

Tabita Tour;

Posta Romana Internationala Clasica;

Posta Romana Internationala Rapida (EMS);

Curier Rapid International GLS;

 

Costuri

 

- Costurile de livrare sunt suportate de catre client sau de catre magazinul nostru atunci cand exista promotii sau gratuitate la costurile de livrare;

- Taxele de transport difera in functie de operatorul cu care se efectueaza livrarea (Posta Romana, Curier Rapid, etc), in functie de greutate si rambus;

- Pentru livrarea in strainatate, costurile difera in functie de tara si de greutate;

- Costurile de transport sunt calculate si afisate automat de catre sistemul nostru, in momentul adaugarii produselor in cos;

- In strainatate livram numai dupa ce in prealabil clientul a platit costul produselor si taxele de transport.

Magazinul nostru are integrata o modalitate de afisare in mod automat a costurilor de livrare atat pentru Romania cat si pentru strainatate.

Pentru a afla costurile de transport aferente comenzii dvs, plasati o comanda, alegeti tara si modalitatea de livrare si sistemul nostru va calcula automat costul livrarii.

Va multumim!

MODALITATI DE PLATA

 

Magazinul nostru va ofera posibilitatea sa platiti prin cele mai diverse metode. Alege orice modalitate de plata ti se potriveste de mai jos. Modalitatile de plata de mai jos, va vor fi afisate in momentul in care plasati comanda.

 

1. Plata rambus - platesti cand ridici coletul fie de la oficiul postal de care apartii (pentru livrarea prin Posta Romana), fie de la curier (pentru livrarea prin curier rapid);

2. Plata prin transfer bancar - platesti de la banca prin ordin de plata sau online prin transfer bancar. De preferat pentru clientii din strainatate.

La plasarea comenzii pe site ti se va afisa aceasta modalitate de plata. Odata selectata ti se va deschide o casuta in care vei primi automat toate detaliile pentru plata prin transfer bancar (IBAN-ul contului, numele bancii, etc)

3. Plata online cu cardul - platesti online cu cardul de oriunde esti;

4. Plata prin Western Union - optiune valabila doar pentru clientii din strainatate. Optiunea ti se va afisa in mod automat numai daca ai ales pentru livrare o alta tara decat Romania. Odata selectata aceasta optiune, ti se va afisa in mod automat un mesaj in care vei primi toate detaliile necesare pentru transferul banilor prin Western Union;

5. Plata prin MoneyGram - optiune valabila doar pentru clientii din strainatate. Optiunea ti se va afisa in mod automat numai daca ai ales pentru livrare o alta tara decat Romania. Odata selectata aceasta optiune, ti se va afisa in mod automat un mesaj in care vei primi toate detaliile necesare pentru transferul banilor prin MoneyGram.

Va multumim!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 0746.451.355

              0762.017.078

       

 

POLITICA DE RETUR

 

In conformitate cu dispoziţiile OG nr. 130/2000, art. 4, alin.b: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Magazinul nostru a extins termenul de retur la 30 de zile calendaristice.

Magazinul nostru verifica cu grija fiecare produs pe care il pregateste in vederea expedierii catre cumparatori. Dar, in cazuri exceptionale in care produsele expediate au diferite defecte acestea vor fi returnate si inlocuite cu altele fara defect. Daca produsele sufera deteriorari in urma transportului, magazinul nostru va retrimite un colet nou cu alte produse pe cheltuiala noastra.

Cumparatorul are dreptul sa solicite schimbarea produsului cu unul conform, sau poate solicita returnarea banilor. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista pe stoc, se va restitui contravaloarea lui.

Pentru ca produsele returnate sa fie inlocuite cu altele conforme, plata transportului intra in responsabilitatea noastra.

Daca un produs oferit de magazinul nostru este diferit fata de descrierea lui de pe site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de Garantie si Retur a produselor, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Orice reclamatie privind produsele livrate va fi adusa la cunostinta noastra in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Magazinul nostru o va solutiona in maxim 3 zile din momentul solicitarii.

In cazul in care coletul nu a ajuns in buna stare la dumneavoastra sau produsele prezinta defecte, clientul poate cere returnarea banilor, dar nu si despagubiri suplimentare. Cheltuielile aferente returnarii produselor intra in responsabilitatea vanzatorului.

Va multumim!