Stimati clienti ai Librariei Crestine Maranatha,

Va multumim ca pana acum ati fost alaturi de noi, comandand carti crestine de la libraria noastra. In felul acesta am putut sa ne implicam cat mai mult posibil pentru a o ajuta pe Andrada in lupta ei impotriva leucemiei, alaturi de asociatia Speranta pentru Romania. Incepand din aceasta vara, Libraria Maranatha si-a extins actiunile cu caracter umanitar si in alte proiecte in afara de sustinerea copiilor bolnavi de cancer si leucemie. In acest sens, avem in vedere implicarea in sustinerea copiilor orfani, batranilor strazii, familiilor sarace, etc. De asemenea, am inceput sa ne implicam incepand cu aceasta vara si in actiuni cu caracter misionar. Vom reveni in perioada urmatoare cu noi detalii.

Dorim sa va anuntam, ca Libraria Maranatha intentioneaza sa sustina 10 copii orfani cu rechizite scolare si tot ce au nevoie in acest sens. Copiii orfani pe care ii vom sustine vor fi selectati de asociatia umanitara Speranta pentru Romania, alaturi de care vom desfasura aceasta actiune. Astfel, o parte din fondurile obtinute in aceasta perioada din vanzarea de carti crestine, vor fi directionate catre acesti copii. Prin orice comanda pe care o veti efectua la Libraria Crestina Maranatha, veti contribui si la ajutorarea acestor copii orfani cu rezchizite scolare. Cu toate ca ne vom implica si in alte proiecte umanitare si de misiune crestina, prioritatea noastra vor ramane in continuare copiii bolnavi de cancer si leucemie. Dupa realizarea acestui proiect umanitar, vom reveni cu un material video pe care il vom realiza in aceasta actiune.

Cei care doriti, puteti dona fonduri pentru cumpararea rechizitelor scolare pentru acesti copii orfani si altii. Fondurile pot fi donate in conturile asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania. Pentru fiecare copil orfan avem nevoie de 150 lei pentru intreg setul de rechizite scolare.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Cei care doriti sa donati fonduri pentru cumpararea rechizitelor pentru copii orfani, va rugam sa folositi una din modalitatile de mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2.  Prin PayPal, aici:  http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale asociatiei crestine umanitare Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

IN LEI  RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO  RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

Va multumim ca veti fi alturi de noi!

Cu respect,

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro