0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | librariamaranatha@gmail.com

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

Articolele de la 31 la 40 din totalul de 533

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Ordoneaza dupa

Povestea lui Gabriel Hartl
Gabriel Hartl, un băiețel de doar 9 anișori suferă de cancer pe creier din anul 2019. El este din Mehadia, jud. Caraș Severin și în prezent se află la spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Gabriel a trecut printr-o operație extrem de gravă efectuată pe creier și prin multe cure de chimioterapie, însă fără nici un rezultat. Din păcate, el este în al doilea an de tratament și nu se știe cât va mai trebui să ducă această luptă. 
Starea lui este una foarte gravă iar părinții lui, care permanent stau lângă el, au trimis analizele la o clinică în Austria, de unde în curînd vor primi rezultatele iar Gabriel va trebui să plece cât de repede. Din păcate, costul este enorm de mare pentru familia lui Gabriel, cost pe care nu își permit să îl acopere.
Implică-te și tu pentru Gabriel! Viața lui depinde de această sumă de bani!
Donează! 
Cumpără! 
Roagă-te!

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE GABRIEL?


1. Plasează o comandă pe site-ul www.librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către GABRIEL și familia lui.


Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o  biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-l in ac...

Citeste mai mult...
vineri, 30 octombrie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi clienți ai Librăriei Maranatha, suntem foarte fericiți să vă anunțăm că datorită dumneavoastră, s-a strâns pentru David Caragea suma de 10.000 euro. David a trecut cu bine prin transplantul de celule stem, donatorul fiind tatăl lui și încă este sub observația medicilor.
Fiecare comandă de cărți, biblii și cadouri l-au ajutat pe David să aibă banii necesari pentru efectuarea transplantului.
În materialul video de mai jos, mama lui David mulțumește tuturor care au fost alături de copilașul ei în această campanie de ajutorare!

Mulțumim tuturor! Fiți binecuvântați!

vineri, 16 octombrie 2020 By Samuel Negoiescu

Misiunea Libăriei Maranatha, așa cum a mai fost prezentată aici, este aceea de a se implica în ajutorarea cât mai mai multor copilași bolnavi de boli foarte grave, oferindu-le resursele necesare pentru a putea să lupte cu boala nemiloasă.

Samuel Negoiescu, directorul librăriei, vorbește la A7 TV despre felul cum a început această lucrare , ce înseamnă ea pentru cei care au nevoie de ajutor și cum este gândită toată activitatea umanitară în încercarea de a ajuta cât mai mulți copilași grav bolnavi (majoritatea suferind de CANCER sau LEUCEMIE) pentru care donațiile pot să însemne salvarea vieții!


Urmăriți-le povestea și nu ezitați să vă implicați dacă Domnul vă pune pe inimă. Cazurile sunt prezentate
lună de lună pe www.librariamaranatha.ro și pe pagina de facebook a Librăriei Maranatha unde găsiți
detalii și actualizări despre copilașii ajutați.

vineri, 9 octombrie 2020 By Samuel Negoiescu

In luna octombrie Librăria Maranatha vine în fața dumneavoastră cu o noua strangere de fonduri pentru un alt caz de boală gravă care produce multă durere unui copilaș.

De data aceasta este vorba despre Ilinca Nistor, o fetiță scumpă din București care la doar 2 anișori suferă de o boală cumplită, epidermoliza buloasa. 

Boala aceasta genetică este incurabilă, iar pentru o viață cât mai aproape de normal, Ilinca are nevoie zilnic de pansamente și de creme speciale care să îi aline din dureri și să îi îngrijească rănile.

Încă de la naștere trupul fetiței a fost plin de răni deschise suferința făcând parte din viața ei încă de când venit pe lume, iar acum trupușorul ei este
plin de bule care se sparg și se transformă în răni deschise. Orice atingere sau zgârietură ii provoaca beșici care se transformă apoi in răni.


E foarte greu pentru Ilinca mai ales pentru că vârsta de 2 anișori la copii e o vârsta a descoperirilor și un timp pentru joacă și explorare așa că micuța ajunge ca mânuțele și coatele să le aibă cele mai afectate de rănile deschise.

Ilinca nu se poate juca normal ca și alți copii pentru că riscă mereu să se rănească așa că trebuie supravegheată in permanență cu extrem de multă ...

Citeste mai mult...
joi, 1 octombrie 2020 By Samuel Negoiescu

ELIAS suferă de cancer cerebral. Ajută-l să trăiască!


UPDATE - 13 Octombrie

Din păcate, medicii din Turcia nu au putut să îl opereze pe Elias și el a fost nevoit să se întoarcă în România. Părinții lui Elias sunt disperați! Viața băiețelului lor se scurge sub ochii lor...durerile sunt mari și de nesuportat.

De aceea, au încercat să ceară și alte păreri de la alte clinici, și, din fericire, au primit un răspuns favorabil de la o clinică din Italia, unde în curând vor trebui să ajungă. 

Haideți în continuare să-i sprijinim pe Elias și pe familia lui. Ei au nevoie de rugăciunile noastre!

Dragii nostri prieteni,


Elias Bosa este un băiețel de doar 2 ani și 10 luni din Luduș, jud. Mureș bolnav de cancer pe creier, pentru care în luna octombrie, Librăria Maranatha pornește o campanie de strângere de fonduri. Din
păcate vestea că nu poate fi operat a căzut ca un trăznet pentru părinții micuțului, singurul tratament prescris in Romania de către medici din păcate îl poate lăsa fără piciorușe sau mai grav, ii pun chiar viața în pericol.


Singura portiță deschisă în acest moment este la clinica medicală din Turcia „ Memorial Hospital”, unde Elias este așteptat cât mai repede posibil pentru investigații...

Citeste mai mult...
joi, 1 octombrie 2020 By Samuel Negoiescu
Dragii nostri, venim cu o veste bună pentru iubitorii de decorațiuni interioare, Asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’ a lansat de curând magazinul de lenjerii de pat www.finette.ro . La fel ca și în cazul Librariei Maranatha, magazinul online de lenjerii de pat www.finette.ro  este dedicat acțiunilor caritabile, având ca și principal scop salvarea copiilor bolnavi de cancer și leucemie,  asigurându-le parțial sau total costul tratamentului sau a intervenției chirurgicale. 
Așa cum v-am obișnuit pe Libraria Maranatha, vom prezenta și pe www.finette.ro  (atât pe site cât și pe paginile de Facebook și Instagram Finette) cazurile sprijinite de către noi în decursul lunii și bineînțeles update-uri despre situația copilașilor.
Dormitorul este locul nostru de tihnă, locul în care ne retragem în intimidate și unde petrecem o importantă parte din viața noastră , fie dormind pentru a ne reface bateriile dupa o zi lungă și obositoare, fie citind sau stând de vorbă cu cei dragi despre ziua care tocmai a trecut. Deaceea alegerea unei lenjerii de pat cu un aspect plăcut dar și confortabilă și realizată din materiale calitative si rezistente este foarte importantă. 
Venim în întâmpinarea d...
Citeste mai mult...
luni, 28 septembrie 2020 By Samuel Negoiescu

Dragi clienți ai Librăriei Maranatha, suntem fericiți să vă anunțăm că Iustinian a ajuns în Italia, la Spitalul Bambino Gesu iar campania de ajutorare pentru el s-a finalizat. Fiecare comandă de cărți, biblii și cadouri l-au ajutat pe Iustinian să aibă banii necesari pentru începerea tratamentului. Iustinian a primit din partea librăriei frumoasa sumă de 12.651 euro, toate acestea cu ajutorul comenzilor și donațiilor dumneavoastră. În materialul video de mai jos, mama lui Iustinian mulțumește tuturor care au fost alături de copilașul ei în această campanie de ajutorare! 

Mulțumim tuturor! Fiți binecuvântați!

 

luni, 21 septembrie 2020 By Samuel Negoiescu

Amariei Alin are 11 ani si se lupta de cativa ani cu un nemilos, CANCER la creier. Tratamentul il efectueaza in Turcia la Clinica Özel Amerikan Hastanesi din İstanbul.

In luna Mai, Libraria Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) a donat pentru Alin suma de 7.760 Euro. Din pacate, din cauza pandemiei Alin nu a reusit sa ajunga in luna Iunie in Turcia. Dupa eliminarea restrictiilor de circulatie, in final Alin a reusit sa ajunga la tratament in Turcia. De pe aeroport, Alin impreuna cu mama lui ne-au transmis un mesaj de multumire pentru toti clientii Librariei Maranatha, care au facut posibil ca el sa poata ajunge la tratament. Prin donatiile si comenzile clientilor de Biblii, carti crestine si cadouri crestine, am reusit impreuna sa ii intindem o mana de ajutor.

Mai jos, puteti urmari mesajul video de multumire! 

Si tu poti ajuta un copilas bolnav de CANCER! Intinde o mana de ajutor chiar acum! Intra pe www.librariamaranatha.ro si comanda o Biblie, o carte crestine, un cadou, jucarii pentru copii, etc, si poti contribui la salvarea vietii unui copilas bolnav de cancer.

joi, 3 septembrie 2020 By Samuel Negoiescu

Durerea lui Bogdan și nevoia lui de ajutor

Oameni dragi, băiețelul meu, Bogdan, s-a născut cu o boală foarte gravă, Epidermoliză buloasă. Încă de la naștere, mânuțele și piciorușele lui au fost pline de răni deschise, de aceea, el are nevoie de o îngrijire specială pentru toată viața.

Epidermoliza buloasă este o boală genetică, care nu se va vindeca niciodată. Cel mai dureros lucru este că boala aceasta, pe lângă faptul că afectează pielea, provoacă dureri cumplite și afectează și alte organe ale corpului: dinții, limba, esofagul...

Singurul remediu pentru Bogdan este un tratament naturist, cremele speciale și pansamentele speciale pentru răni pe care trebuie să le cumpăr lună de lună. Toate acestea, lunar, se ridică la un cost de peste 5.000 de lei. Foarte greu îmi permit să acopăr aceste costuri, de aceea, uneori, mă folosesc de aceleași pansamente mai multe zile, ceea ce lui Bogdan îi provoacă dureri foarte mari.

Din păcate, boala aceasta nu se vindecă niciodată, Bogdan fiind condamnat să o poarte toată viața pe picioare.

Prin libraria Maranatha ai posibilitatea să îmi ajuți copilașul. 

Te rog, comanda pentru băiețelul nostru de la Libraria Crestina Maranatha https://www.librariamara...

Citeste mai mult...
luni, 31 august 2020 By Samuel Negoiescu

Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea, când poți s-o faci!

Proverbele Înțeleptului Solomon

 

David CarageaLuna aceasta (luna septembrie) Librăria Maranatha a pornit o campanie de strângere de fonduri pentru David Caragea, un băiețel de nici 3 anișori bolnav de cancer. Prin comenzile și donațiile clienților noștri sperăm să strângem o sumă cât se poate de mare pentru acoperirea a cât mai mult din suma de 85.000 euro reprezentând  costul transplantului de celule stem singura soluție medicală de vindecare pentru David.

Povestea lui David începe așa:

Bucuria nașterii

În anul 2017, în familia Caragea din Brașov se naște mult așteptatul copil, un băiețel sănătos căruia Nicu și Simona îi vor pune numele David. Acest băiat era comoara mamei, speranța și mândria tatălui. Nimic nu avea să anunțe furtuna care urma să se abată peste această tânără familie.

Începutul durerii

În luna mai a anului 2018, lui David i-au apărut la ochi un mic punct si o ușoară umflatura in zona tamplei. Inițial părinții au crezut că esta ceva trecător, însă, in decursul a câtorva zile acestea deveneau din ce în ce mai vizibile. Părinții s-au deplasat către mai multe spitale din România unde s-au făcut mai multe investigații. Di...

Citeste mai mult...
duminică, 30 august 2020 By Samuel Negoiescu
Seteaza descrescator

Articolele de la 31 la 40 din totalul de 533

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Ordoneaza dupa