Pentru că pe parcursul timpului am primit foarte multe solicitari în acest sens, Librăria Maranatha îți oferă posibilitatea de a personaliza Biblia cu numele sau textul pe care îl dorești.

Iată ce opțiuni de personalizare îți oferim:

-        Personalizare cu nume, nume și prenume sau orice alt text pe care îl dorești. Majoritatea clienților preferă o personalizare simplă cu nume sau nume și prenume. Însă, la cerere, vă oferim posibilitatea să personalizați și cu o urare, un verset etc. Bine-nțeles și costul personalizării va crește.

-        Diverse fonturi și mărimi. Nu ne limităm la personalizarea cu un singur font / mărime ci îți oferim la alegere mai multe tipuri de caractere pe care să le folosești în textul pe care îl personalizezi. 

Pentru alegerea fontului intra pe linkul de mai jos, introdu numele tau in partea de sus si alege fontul care iti place. Singura conditie pentru font ar fi sa nu fie un font prea subtire sau sa nu contine elemente prea subtiri. Un font prea subtire ar face ca rezultatul personalizarii sa nu fie de cea mai buna calitate. https://fonts.google.com/

-        Culoarea textului personalizat. Ai posibilitatea să optezi între 3 culori: auriu, argintiu si rose gold sau cu timbru sec (gravare fără colorare)

-        Personalizare prin gravare. Pentru o rezistență mai mare în timp textul personalizat va fi gravat în coperta Bibliei.

-        Rapiditate în personalizare. Nu te vom lăsa să aștepți prea mult pentru personalizare. Durata ei va fi de maxim 24 h.

-        Cost de personalizare redus. Costul personalizării începe de la 30 lei (nume si prenume) și crește în funcție de lungimea textului pe care îl dorești personalizat. In afara personalizarii cu nume si prenume care are un pret stabilit, detaliile despre costul personalizarii la texte mai lungi le poti afla doar telefonic.

-        În viitor, îți vom oferi și posibilitatea de a-ți personaliza Biblia și cu simboluri sau alte elemente decorative: flori, steluțe, porumbel, peștișor etc

 

Alte detalii despre personalizare:

 

-        Nu toate bibliile pot fi personalizate. Sunt anumite tipuri de coperți de biblie care nu ne permit personalizarea lor (de ex. bibliile cu coperta textilă, bibiile cu piele mai zgronțuroasă). Pentru o confirmare mai exacta ar fi indicat sa sunați un operator al librăriei înainte de plasarea comenzii cu biblia de personalizat.â

-        Returnarea produsului personalizat nu este posibilă.

-        Informatiile despre textul de personalizat si despre biblia pe care o doresti personalizată se vor transmite telefonic la numarul 0746 451 355 sau la Finalizarea Comenzii pe site in campul de comentarii. Daca alegi sa transmiti aceste informatii prin celelalte canale de comunicare: WhatsApp, mesaje text, mail sau Facebook Messenger este posibil ca mesajul tau sa nu fie citit intr-un timp util si comanda plasata pe site sa fie expediata fara ca biblia sa fie personalizata. In acest caz, nu putem sa ne asumam vreo responsabilitate.

Alte Biblii personalizate:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Biblia pentru femei personalizata