UPDATE 2 Septembrie 2020 - Comanda ta l-a ajutat pe Alin sa continue lupta cu CANCERUL

Amariei Alin are 11 ani si se lupta de cativa ani cu un nemilos, CANCER la creier. Tratamentul il efectueaza in Turcia la Clinica Özel Amerikan Hastanesi din İstanbul.

In luna Mai, Libraria Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) a donat pentru Alin suma de 7.760 Euro. Din pacate, din cauza pandemiei Alin nu a reusit sa ajunga in luna Iunie in Turcia. Dupa eliminarea restrictiilor de circulatie, in final Alin a reusit sa ajunga la tratament in Turcia. De pe aeroport, Alin impreuna cu mama lui ne-au transmis un mesaj de multumire pentru toti clientii Librariei Maranatha, care au facut posibil ca el sa poata ajunge la tratament. Prin donatiile si comenzile clientilor de Biblii, carti crestine si cadouri crestine, am reusit impreuna sa ii intindem o mana de ajutor.

Mai jos, puteti urmari mesajul video de multumire! 

Si tu poti ajuta un copilas bolnav de CANCER! Intinde o mana de ajutor chiar acum! Intra pe www.librariamaranatha.ro si comanda o Biblie, o carte crestine, un cadou, jucarii pentru copii, etc, si poti contribui la salvarea vietii unui copilas bolnav de cancer.

UPDATE 10 Iunie 2020 - Dragi prieteni, suntem bucurosi sa va anuntam ca am finalizat campania de ajutorare pentru Alin. Cu fiecare comanda de carti crestine, Biblii si cadouri crestine fiecare dintre dvs l-ati ajutat pe acest copilas. Alin a primit din partea noastra cu ajutorul comenzilor si donatiilor dvs, suma de 7.760 de euro. In materialul video de mai jos, puteti urmari marturia video a mamei lui Alin.

UPDATE 1 Iunie - Dragi prieteni, am incheiat campania de strangere de fonduri cu ajutorul comenzilor voastre. In cel mai scurt timp vom reveni cu raportul scris si video asa cum am promis.

Povestea lui Alin

Dragi prieteni, sunt Alin, am 11 ani, sunt din Constanta si sufer de cancer pe creier.

Am nevoie de ajutorul vostru sa imi pot plati tratamentul in Turcia la Özel Amerikan Hastanesi, costa zeci de mii de euro, iar parintii mei nu si-l pot permite.

Pentru luna Mai, tratamentul in Turcia va fi platit de Libraria Crestina Maranatha.

Te rog, comanda pentru mine de la Libraria Crestina Maranatha https://www.librariamaranatha.ro, o Biblie, o carte crestina sau un cadou crestin, si imi poti salva viata.

Va rog sa va rugati pentru mine, Dumnezeu si medicii sa ma vindece, sa ma pot bucura de copilarie si viata.

Cei care doriti sa ma ajutati in mod direct si personal, ma gasiti in comuna Castelu, jud. Constanta.

Numarul de telefon al mamei mele este: 0787.465.507. Va pup si va iubesc pe toti!

Cu drag - Amariei Alin, un baietel care vrea sa traiasca

Regulament si modalitati de ajutor:

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania'', si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania'', oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor - libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor. 

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro