UPDATE 30 Aprilie 

Dragi prieteni, astazi 30 Aprilie incheiem campania de ajutorare pentru Voda Mario. In materialul video de mai jos va prezentam mesajul de multumire din partea mamei lui Mario si confirmarea ajutorului primit deja din partea librariei Maranatha. Mario a primit din partea noastra, din comenzile si donatiile dvs, suma de 3.000 de Euro. De asemenea, i-am cumparat un aparat de chirurgical de aspirat secretii in valoare de 450 de Euro. Multumim pentru fiecare comanda de carti crestine, Biblii, si cadouri crestine.

Povestea lui Mario

Dragi prieteni, sunt Mario, am 13 ani, sunt din sat. Maguri, jud. Timis, si fac parte dintr-o familie crestina baptista. In urma cu aproape doi ani, am avut un cumplit accident de masina, in urma caruia am ramas in coma vegetativa.

In ultima luna am suferit 3 operatii pe creier in Timisoara. Lunar am nevoie de medicamente, pampers, terapii, si depind de un aparat de respirat. Mamica mea este clipa de clipa langa mine.

Costurile lunare sunt peste puterile financiare ale parintilor mei. De aceea am nevoie de ajutorul tau.

Pentru luna Aprilie toate costurile vor fi acoperite de catre Libraria Crestina Maranatha. De aceea, te rog, comanda o Biblie, o carte crestina sau un cadou pe www.librariamaranatha.ro si ma ajuti si pe mine!

Cei care doriti sa ma ajutati in mod direct si personal, ma gasiti in localitatea Maguri, jud. Timis. Numarul mamei mele este: 0751.296.411 (Voda Claudia)

La finalul lunii Aprilie, mamica mea va transmite un mesaj video de multumire catre toti clientii Librariei Crestine Maranatha.

Regulament si modalitati de ajutor:

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, orice caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma donata catre cazul umanitar se stabileste de comun acord cu beneficiarul / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha, oferit din fonduri obtinute din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor - libraria ofera posibilitatea clientilor, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru cazul umanitar aflat in atentia noastra.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta personal.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite;

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro