0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | librariamaranatha@gmail.com

Product was successfully added to your shopping cart.

Pentru că pe parcursul timpului am primit foarte multe solicitari în acest sens, Librăria Maranatha îți oferă posibilitatea de a personaliza Biblia cu numele sau textul pe care îl dorești.

Iată ce opțiuni de personalizare îți oferim:

-        Personalizare cu nume, nume și prenume sau orice alt text pe care îl dorești. Majoritatea clienților preferă o personalizare simplă cu nume sau nume și prenume. Însă, la cerere, vă oferim posibilitatea să personalizați și cu o urare, un verset etc. Bine-nțeles și costul personalizării va crește.

-        Diverse fonturi și mărimi. Nu ne limităm la personalizarea cu un singur font / mărime ci îți oferim la alegere mai multe tipuri de caractere pe care să le folosești în textul pe care îl personalizezi. 

Pentru alegerea fontului intra pe linkul de mai jos, introdu numele tau in partea de sus si alege fontul care iti place. Singura conditie pentru font ar fi sa nu fie un font prea subtire sau sa nu contine elemente prea subtiri. Un font prea subtire ar face ca rezultatul personalizarii sa nu fie de cea mai buna calitate. https://fonts.google.com/

-        Culoarea textului personalizat. Ai posibilitatea să optezi între 3 culori: auriu, argintiu si ros...

Citeste mai mult...
marți, 2 noiembrie 2021 16:24:20 Asia/Nicosia By Adelina Miscuta personalizare biblii, biblie personalizata, Biblii

Aceasta carte de cantari crestine Cantarile Evangheliei cartea neagra contin tezaurul imnologiei credintei noastre baptiste, pastrat cu o grija deplina in editiile precedente. Cantarile din aceasta carte sunt clasate dupa o anumita ordine si in functie de mesajul pe care il transmit. Astfel, apar cantari de multumire, de rugaciune, de chemare la mantuire, despre Invierea lui Hristos, despre Botez, despre Patria cereasca, despre Cina Domnului etc. Numele dat acestei carti de cantari face referire la mesajul special care le reuneste pe toate si anume imaginea Hristica, imaginea de rascumparare prin Domnul nostru Isus Hristos. Cartea Cantarile Evangheliei cartea neagra a fost conceputa cu aceasta structura pentru a fi folositoarea dirijorilor, organistilor, solistilor si intregii biserici. Tiparirea versurilor insotite de note muzicale pastreaza linia melodica si nu permite aparitia vreunei modificari. Un alt adaos la aceste carti este prezenta unor cantari noi, dar usor de memorat si bogate in semnificatie. Volumul acesta de cantari crestine reprezinta o adevarata sura de educatie, de inchinare si de bucurie, am putea spune ca este o simpla carte care are puterea de a reuni toate gen...

Citeste mai mult...
Seteaza descrescator

2 Articol(e)

Ordoneaza dupa