0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | 0762 017 078 | comenzi@librariamaranatha.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

Dragi prieteni, sora Anica are 94 de ani si este din Bradisorul de Jos, jud. Caras Severin. Astazi am poposit la ea, oferindu-i un pachet cu alimente. A fost foarte bucuroasa ca cineva s-a gandit la ea, mai ales acum in aceste zile de pandemie de coronavirus. In numele ei, multumim tuturor clientilor Librariei Crestine Maranatha. Prin orice comanda plasata la www.librariamaranatha.ro ne ajutati sa ajutam si noi pe acesti batrani singuri, nevoiasi si multi dintre ei neputinciosi. Multumim!

luni, 6 aprilie 2020 20:25:29 Asia/Nicosia By Libraria Maranatha Blog

Dragi prieteni, astazi am ajuns cu alimente de la domnul Pricopie Constantin, un batran singur si neputincios, din satul Vrani, jud. Caras Severin. In contextul pandemiei de coronavirus, acesta a primit din partea noastra alimente.

Multumim clientilor nostri!

Cu respect

http://www.librariamaranatha.ro

sâmbătă, 4 aprilie 2020 16:33:02 Asia/Nicosia By Samuel Negoiescu Blog

Dragi prieteni, in aceste zile grele de pandemie de coronavirus, cand batranii sunt cei mai expusi, acestia au nevoie de sprijinul si ajutorul nostru. Libraria Crestina Maranatha a inceput sa distribuie pachete cu alimente batranilor nevoiasi si izolati la domiciliu. Am ajuns in satul Bradisorul de Jos, unde doamna Marioara Matau a primit alimente din partea noastra, iar in acest video este mesajul ei de multumire. Multumim clientilor librariei crestine Maranatha!

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

http://www.librariamaranatha.ro

joi, 2 aprilie 2020 17:29:22 Asia/Nicosia By Libraria Maranatha Blog

Dragi prieteni, familia Micluti (cu 3 copilasi mici) din Bethasen, jud. Timis este prima familie ajutata cu alimente de catre Libraria Crestina Maranatha. Familia trece prin momente grele din cauza crizei de coronavirus.
Tatal copiilor lucra cu ziua, iar mama avea grija de copii. Odata cu restrictiile impuse, tatal nu a mai gasit de lucru si efectiv nu mai aveau bani de mancare.
Va reamintim ca prin orice comanda plasata la Libraria Maranatha ne ajutati sa ii ajutam pe cei nevoiasi. In zilele urmatoare mai multe persoane invarsta, batrani singuri si neputinciosi vor fi ajutati cu alimente. Vom reveni cu alte materiale video.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

joi, 2 aprilie 2020 16:31:59 Asia/Nicosia By Libraria Maranatha Blog

Dragi prieteni, Libraria Crestina Maranatha doreste sa ajute cu alimente persoane varstnice nevoiase, care au nevoie de ajutor in aceasta perioada de criza. Daca cunoasteti astfel de persoane, va rugam sa ne oferiti detalii in mesaj privat. Va multumim!

joi, 26 martie 2020 23:15:10 Asia/Nicosia By Samuel Negoiescu Blog

Dragi prieteni, sunt Mario, am 13 ani, sunt din sat. Maguri, jud. Timis, si fac parte dintr-o familie crestina baptista. In urma cu aproape doi ani, am avut un cumplit accident de masina, in urma caruia am ramas in coma vegetativa.

In ultima luna am suferit 3 operatii pe creier in Timisoara. Lunar am nevoie de medicamente, pampers, terapii, si depind de un aparat de respirat. Mamica mea este clipa de clipa langa mine.

Costurile lunare sunt peste puterile financiare ale parintilor mei. De aceea am nevoie de ajutorul tau.

Pentru luna Aprilie toate costurile vor fi acoperite de catre Libraria Crestina Maranatha. De aceea, te rog, comanda o Biblie, o carte crestina sau un cadou pe www.librariamaranatha.ro si ma ajuti si pe mine!

Cei care doriti sa ma ajutati in mod direct si personal, ma gasiti in localitatea Maguri, jud. Timis. Numarul mamei mele este: 0751.296.411 (Voda Claudia)

La finalul lunii Aprilie, mamica mea va transmite un mesaj video de multumire catre toti clientii Librariei Crestine Maranatha.

Regulament si modalitati de ajutor:

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, orice caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza...

Citeste mai mult...
joi, 26 martie 2020 23:11:01 Asia/Nicosia By Libraria Maranatha Blog

miercuri, 25 martie 2020 23:46:28 Asia/Nicosia By Samuel Negoiescu Blog

Cum poti sa transformi criza pandemiei de coronavirus intr-o binecuvantare?
Nu uita să dai un SHARE!
Librăria Creștină Maranatha! (www.librariamaranatha.ro)

miercuri, 25 martie 2020 23:30:21 Asia/Nicosia By Libraria Maranatha stai acasa si citeste, Blog

Dragi prieteni, incepand cu aceasta luna vom incepe sa va prezentam activitatea noastra si produsele noastre si in format video. De asemenea, vom incerca sa creem si sa va oferim materiale video educative din mai multe domenii ce au legatura cu: carti crestine, Biblii, cadouri crestine, resurse crestine, si misiune crestina, etc.

In materialul video de mai jos va prezentam noul nostru intro video, pe care il veti gasi de acum incolo pe toate materialele de resurse crestine pe care le vom crea.

marți, 17 martie 2020 15:30:00 Asia/Nicosia By Libraria Maranatha resurse crestine, carti crestine, Biblii, Blog

"Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci. Un* neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie, împotriva altei împărăţii şi, pe alocurea, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciumi." (Matei 24: 6-7)

Dragi prieteni, trăim oare astazi zilele descrise in cuvintele lui Isus?! O lume intreaga este cuprinsa de panica si de frica acestui virus. Ce ar trebui sa faca si care ar trebui sa fie atitudinea unui crestin in contextul acestei pandemii?

In video de mai jos, va prezentam 3 sfaturi biblice de aplicat pe timp de pandemie Coronavirus.

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

marți, 17 martie 2020 11:36:54 Asia/Nicosia By Libraria Maranatha Blog
Seteaza descrescator

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 415

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ordoneaza dupa