De multe ori, vedem articole care promoveaza librarii online si care incep si se termina cu aceleasi clisee: ,,Garantia calitatii” , ,,Cel mai bun pret” , ,,Incredere” , ,,Profesionalism” si multe altele. Unele dintre ele sunt adevarate si unele mai putin adevarate. Tocmai de aceea, in cadrul Librariei Maranatha am cautat de la bun inceput sa aflam ce isi doresc clientii nostri de la o librarie crestina online. Nu la modul abstract (siguranta, incredere, profesionalism etc) ci concret. Ce putem face pentru a imbunatati serviciile noastre?! Ce putem face pentru a-ti castiga increderea ta ca si client? Asa ca am luat legatura cu clientii nostri si i-am intrebat ce asteapta de la o librarie crestina online profesionista? Raspunsurile lor au jucat un rol cheie in imbunatatirea serviciilor noastre.

 

Platforma online

Am mutat intreaga noastra librarie si activitate pe cea mai buna si cunoscuta platforma de e-commerce din lume.

 

Cele mai mici preturi

Clientii isi doresc preturi mici la carti crestine, Biblii sau cadouri crestine. Cele mai mici preturi le gaseste doar la Libraria Maranatha. Cand spui Libraria Maranatha spui preturi mici si cea mai bogata oferta de carte crestina, Biblii si cadouri crestine.

 

Stoc actualizat perment

Clientii nostri isi doresc produsele cat mai repede posibil. Ei doresc sa fie informati daca un produs este sau nu pe stoc. In acest context, Libraria Maranatha detine cel mai mare depozit de carte crestina, Biblii si cadouri crestine din Romania. Toate produsele sunt pe stoc, iar stocul pe site este in mod automat actualizat, pentru ca clientul sa stie ce si cat poate sa comande.

Varietate de produse

Clientul isi doreste sa aiba de unde sa aleaga. Libraria Maranatha ofera cea mai bogata oferta de Biblii, cadouri crestine si carti crestine, avand in depozit peste 15.000 de produse.

 

Cea mai buna taxa de transport

Clientul nostru isi doreste sa poata sa aleaga mai multe modalitati de livrare la costuri cat mai mici. De aceea am creat cea mai buna taxa de livrare prin Posta si prin Curier. Doar 9.90 prin Posta Romana si doar 15.90 prin curier, indiferent de greutate si de rambus. Mai mult decat atat, cu doar 15.90 comanda dvs este livrata oriunde in tara, indiferent de zona.

De asemenea, pentru clientii din strainatate avem optiuni de transport prin Posta Romana Clasica, Posta Rapida (EMS), Atlassib si Tabita Tour. Clientul nu trebuie sa suna sa intrebe costul transportului pentru ca sistemul nostru automat ii va spun in mod exact costul transportului.

 

Variante multiple de plati

Clientul isi doreste sa poata plati online securizat. Multi romani din strainatate inca prefera platile prin Western Union, MoneyGram sau transfer bancar. Toate optiunile de plati sunt integrate la noi pe site, clientul doar trebuie sa aleaga care optiune de plata ii este mai confortabila.

 

Expediere si livrare rapida

Pentru ca la noi toate produsele sunt pe stoc, expedierea unei comenzi din depozit se face in maxim 24 de ore, iar livrarea se faca in 3-5 zile lucratoare. Prin GLS Curier livrarea se face in maxim 48 de ore la domiciliul clientului, ori unde s-ar afla, fara km suplimentari.

 

Sistem gestiune a stocurilor prin ERP

Pentru ca sa fim cat mai eficienti si cat mai rapizi in livrarea comenzilor, Libraria Maranatha si-a integrat un sistem de gestiune a comenzilor si stocurilor prin ERP. Astfel, toate comenzile facute la Libraria Maranatha sunt expediate in maxim 24 de ore.

 

La noi te poti razgandi si iti dam banii inapoi

Daca nu esti multumit de produsul sau produsele comandate de la Libraria Maranatha, iti acordam 30 de zile pentru a le inapoia si primesti banii inapoi in maxim 48 de ore.

 

Comanda ta poate salva o viata

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania. Veniturile obtinute din vanzarile de carti crestine, Biblii si cadouri crestine, sustin activitatea umanitara in vederea ajutorarii copiilor cu cancer si leucemie.

 

Peste 12.000 de comenzi livrate

Zilnic, in cadrul depozitului Librariei Maranatha este un flux continuu de intrari si iesiri de Biblii, carti crestine si cadouri crestine. Marfa intra in depozitul nostru si iese rapid gestionata printr-un sistem modern de ERP, fiind expediata catre clientii nostri.

Suntem siguri ca urmatorul client multumit vei fi tu!

 

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro