In cadrul retelei noastre de librarii crestine online se mai adauga o librarie, una speciala, in care va punem la dispozitie Biblia pentru copii in toate modelele disponibile si existente pe piata din Romania, atat in limba romana, bilingve cat si in engleza.

 

Libraria „Biblia pentru copii” (www.bibliapentrucopii.net), este cea mai mare librarie de acest fel din Romania, care ofera o gama larga de produse crestine si carti crestine pe intelesul copiilor si in mod special Cartea Cartilor in diverse dimensiuni si forme de prezentare. In mod special, libraria „Biblia pentru copii” isi propune nu doar sa modeleze caracterul copiilor ci si sa-i motiveze pe parinti sa urmareasca in primul rand sa aiba copii iubitori de Dumnezeu. Hainele copiilor sunt importante, hrana este de asemenea importanta, viitoarea meserie si locuinta isi au rostul lor, dar cea mai importanta intrebare care se pune este: unde vei fi tu si copiii tai in vesnicie?

 

Libraria ,,Biblia pentru copii'' isi propune sa aseze in mainile (si in inimile) copiilor mari si mici Cuvantul lui Dumnezeu pe intelesul lor. Bogata in imagini sugestive pentru fiecare intamplare biblica, Biblia pentru copii atrage si aprinde interesul copiilor fata de vremurile biblice care au o importanta insemnatate pentru generatia prezenta si viitoare. Astfel, copiii pot cunoaste cu usurinta care este originea lor citind despre creatie, pot afla cat de mult Ii iubeste Tatal din ceruri citind despre suferintele Domnului Isus Hristos, pot invata principiile crestine invatand texte pe de rost, pot gasi incurajare si mangaiere cand trec prin situatii grele, pot cunoaste viitorul frumos si fericit pe care ni l-a pregatit Dumnezeu pe noul pamant unde nu va mai exista durerea, pierderea celor dragi, tristetea si ura.

 

Nu in ultimul rand, Biblia pentru copii, prin continutul si prin forma de prezentare, dar si cu ajutorul parintilor si educatorilor cu responsabilitati in modelarea caracterului copiilor, ii Indruma pe cei mici sa-L cunoasca pe Cel mai Bun Prieten al lor, pe Domnul Isus Hristos.

 

Multi oameni isi irosesc viata aceasta scurta si plina de necazuri luptand din rasputeri sa-si asigure un viitor fara griji si suferinta. In acest scop cei mai multi investesc sume uriase, eforturi mari si mult timp in lucruri trecatoare care nu aduc bucurie si nici fericire. Libraria „Biblia pentru copii” propune celor interesati sa investeasca in comori vesnice, cea mai buna „afacere” care aduce „profit” si pe pamant dar mai ales in Imparatia lui Dumnezeu. Astfel, va aducem in atentie ca obiectiv de maxima prioritate, sa investiti timp, sentimente, efort si bani pentru pregatirea copiilor ca locuitori ai viitoarei Imparatii care nu va avea sfarsit.

 

Produsele si literatura pentru copii oferita de Libraria „Biblia pentru copii” ii ajuta pe copiii de toate varstele sa se cunoasca pe ei insisi, sa-L cunoasca pe Creatorul lor, sa dezvolte un caracter nobil si sa-si umple inima cu Cuvantul lui Dumnezeu inlesnind memorarea textelor si intiparirea in inimile lor a principiilor biblice.

 

Iti doresti sa-ti vezi copiii crescand frumos, in temere de Dumnezeu, in dragoste pentru lucrurile ceresti si calcand pe urmele Mantuitorului? Te gandesti sa ai copii care sa invete respectul fata de parinti si dragostea neconditionata fata de toti oamenii? Visezi sa ai copii care sa devina adulti tematori de Dumnezeu si un model pentru societatea in care vor trai? Doresti sa te bucuri in Imparatia vesnica a lui Dumnezeu si alaturi de tine sa fie si copiii tai impreuna cu toti cei dragi? Doresti sa te bucuri de promisiunea prezentei lui Dumnezeu in timp ce te rogi cu copiii tai? Libraria „Biblia pentru copii” doreste sa te ajute sa-ti indrumi copilul pe calea vietii vesnice si sa-L cunoasca pe Acela care face totul posibil, pe Domnul Isus Hristos. Aici gasesti tot ce ai nevoie.

 

Site-ul bibliapentrucopii.net face parte din reteaua de librarii crestine „Maranatha” care activeaza cu scop umanitar. Orice produs cumparat din aceasta retea devine o importanta contributie pentru salvarea vietii copiilor bolnavi de cancer sau pentru ajutorarea persoanelor sau familiilor aflate in situatii critice.

 

Va asteptam la Libraria ,,Biblia pentru copii''

www.bibliapentrucopii.net