De la lasanrea sa in 2012 si pana in acest moment, Libraria Maranatha a trecut prin mai multe faze pana la ,,maturizare'' si pozitionarea sa pe piata de carti crestine online din Romania. Aceste schimbari au venit odata cu cresterea vizibilitatii sale in mediul online crestin cat si a cresterii numarului de clienti. 

Libraria Maranatha a inceput ca un proiect pilot, cu scop umanitar, caruia putini i-au dat sansa de succes pe o piata online de carte crestina destul de aglomerata.

Daca Libraria Maranatha a reusit sa se ,,maturizeze'' si sa se pozitioneze bine pe piata online de carte crestina, se datoreaza unui complex de factori care tin de viziunea si dezvoltarea unui business online peste care Domnul a revarsat belsug de binecuvantare.

,,Maturizarea'' nu se incheie aici! Libraria Maranatha este intr-o continua schimbare pentru a face fata schimbarilor dese care intervin in mediul online, cat si pentru a imbunatati continuu toate serviciile pe care le ofera, de la produse pana la serviciul de suport clienti. In acest sens, am crescut numarul de garantii pe care Libraria Maranatha le ofera clientilor sai, garantii care pot fi vazute pe partea dreapta pe pagina fiecarui produs.

Un pas in acest sens este si lansarea unui nou logo si motto, care sa exprime principiile si valorile noastre.

Noul logo:

- exprima ceea ce credem - ca suntem straini si calatori pe acest pamant si ca asteptam ca Domnul Isus sa revina sa mergem acasa. Maranatha, Domnul nostru vine!

- trambitele - exprima ceea ce facem, adica vestim Evanghelia lui Isus;

- Mesageri ai Cuvantului - exprima ceea ce suntem, mesageri, vestitori ai Cuvantului lui Dumnezeu;

- harta Romaniei - exprima teritoriul unde noi facem ceea ce facem.

Va multumim ca ati fost, sunteti si veti fi clientii Librariei Maranatha.

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro