Libraria MaranathaCu ocazia traditionalelor sarbatori de Paste din anul 2014, 40 de fosti batrani ai strazii au primit alimente ca ajutor din partea Librariei Maranatha. Initiativa Librariei Maranatha de a sustine din punct de vedere material pe cei 40 de batrani a fost adusa la indeplinire si in acest an cu ajutorul tuturor clientilor librariei noastre.


Libraria Maranatha ramane consecventa in implicarea sa in vietile batranilor care au ramas fara adapost, fara putere si fara nici un sprijin material. Si in anul 2014 inimile celor 40 de batrani de la adaposturile din comuna Cermei judetul Arad si din comuna Batar judetul Bihor au fost incalzite prin darurile oferite de Libraria Maranatha. Astfel, implicarea librariei a constat in donarea unei cantitati foarte consistente de alimente care va asigura hrana lor pentru o perioada importanta de timp.

 

VEZI VIDEO AICI:

  

 

 

Persoanele in varsta care in prezent locuiesc in cele doua adaposturi sunt oameni saraci care din diferite motive au ajuns sa locuiasca pe strazi, sa sufere de frig, foame si mizerie si au fost gasiti pe strazi sau abandonati si uitati de familie. Adaposturile de la Cermei si Batar ofera batranilor locuinta, imbracaminte, hrana, ingrijire si toate conditiile necesare unui trai decent.


Implicarea Librariei Maranatha nu este o noutate in proiectul pentru ajutorarea batranilor. Din anul 2011, asociatia noastra a donat pentru cele doua adaposturi in afara de alimente si materiale de constructii si sprijin financiar consistent. Contributia Librariei Maranatha a fost oferita din profitul obtinut in urma cumpararii de carti crestine, Biblii si alte produse care sunt prezentate pe site-ul Librariei Maranatha. In acest mod, contributia si implicarea Librariei Maranatha reprezinta de fapt contributia si implicarea tuturor clientilor librariei.

 

Va multumim ca sunteti clientii si partenerii nostri.

 

Cu respect

 

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro