Dragii nostri, venim cu o veste bună pentru iubitorii de decorațiuni interioare, Asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’ a lansat de curând magazinul de lenjerii de pat www.finette.ro . La fel ca și în cazul Librariei Maranatha, magazinul online de lenjerii de pat www.finette.ro  este dedicat acțiunilor caritabile, având ca și principal scop salvarea copiilor bolnavi de cancer și leucemie,  asigurându-le parțial sau total costul tratamentului sau a intervenției chirurgicale. 
Așa cum v-am obișnuit pe Libraria Maranatha, vom prezenta și pe www.finette.ro  (atât pe site cât și pe paginile de Facebook și Instagram Finette) cazurile sprijinite de către noi în decursul lunii și bineînțeles update-uri despre situația copilașilor.
Dormitorul este locul nostru de tihnă, locul în care ne retragem în intimidate și unde petrecem o importantă parte din viața noastră , fie dormind pentru a ne reface bateriile dupa o zi lungă și obositoare, fie citind sau stând de vorbă cu cei dragi despre ziua care tocmai a trecut. Deaceea alegerea unei lenjerii de pat cu un aspect plăcut dar și confortabilă și realizată din materiale calitative si rezistente este foarte importantă. 
Venim în întâmpinarea dorințelor voastre cu oferta de produse a magazinului online www.finette.ro formată din lenjerii de pat, perne, pilote, perne decorative, huse de perne și draperii, toate cu un design modern și cel mai important din materiale de calitate la prețuri accesibile.  Vă așteptăm cu o varietate mare de lenjerii de pat și stocuri actualizate la zi (deci nu există riscul să vă doriți ceva și să nu găsiți disponibil). 
Vă invităm să explorați noul nostru site www.finette.ro și cu siguranță veți găsi lenjerii de pat potrivite pentru designul casei voastre la un raport calitate/preț de neegalat. Puteți face din dormitorul vostru sau cel al copiilor voștri o oază de relaxare și confort la care să vă întoarceți cu drag pentru a va deconecta de la toată agitația de peste zi și a vă umple de energie și pace. În plus vă surprindem în această perioadă nu doar cu modele care cu siguranță vă vor încânta privirea dar și cu reduceri la multe dintre produse. 
Intrati acum pe www.finette.ro și alegeți din oferta noastră de lenjerii de pat și,  cel mai important, prin comanda voastră ajutați un copilaș să lupte cu boala nemiloasă și să trăiască ! Noi vă vom livra produsele in doar 48 de ore și în cele mai bune condiții, oriunde în țară la doar 14,90 ron iar metodele de plată sunt diverse si securizate.