Stimati clineti ai Librariei Maranatha,

In ultima perioada, Libraria Maranatha a cunoscut o dezvoltare peste asteptarile si previziunile noastre. Acest lucru se datoreaza dvs, clientii nostri. In acelasi timp, am reusit luna de luna sa o sponsorizam substantial pe Andrada in tratamentul ei impotriva leucemiei, care se realizeaza la Clinica San Matteo din Pavia, Italia.

In contexul dezvoltarii mai sus amintite, s-au impus cateva lucruri in desfasurarea activitatii noastre:

- Construirea unui depozit propriu si birouri aferente, lucru deja realizat

- Diversificarea ofertei de produse la Libraria Maranatha

- Sustinerea si sponsorizarea de proiecte de misiune crestina.Incepand cu aceasta toamna, Libraria Maranatha va sponsoriza proiecte de misiune crestine, nu numai cazuri umanitare.

- Crearea unui departament de Marketing, care sa comunice si sa promoveze oferta noastra de carti, cazurile umanitare si proiectele de misiune in care vom fi implicati la nivel national

- CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE IL VOM FACE ESTE: Inlocuirea actualului site care este mai vechi, neperformant si care nu mai corespunde nevoilor si cerintelor activitatii noastre. Ne pregatim saptamana viitoare sa instalam un nou site, modern si automatizat. Instalarea noului site este programata, daca toate lucrurile decurg conform planului, incepand cu data de 23 Septembrie. Odata cu instalarea noului site, activitatea de vanzari a Librariei Maranatha va fi intrerupta pentru cateva zile, pana cand toate componentele noului site vor fi instalate, produsele actualizate, etc.

De aceea, va anuntam ca mai sunt doar cateva zile cat mai puteti comanda carti cu reduceri pe Libraria Maranatha. Dupa lansarea noului site, vom reveni cu noi surprize, vom avea stocul refacut, si vom lansa o noua politica de preturi de care cu siguranta va veti bucura.

Cu respect,

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro