Am reusit sa ii facem o vizita lui Mario Voda, baietelul pentru care Libraria Maranatha a facut o campanie de strangere de fonduri in aprilie 2020 dar din cauza pandemiei nu am mai reusit sa il vizitam la sfarsitul campaniei.
Vă reamintim că Mario Vodă este în comă vegetativă și are mare nevoie de terapii. Mario a ajuns în starea aceasta în urma unui accident de mașină. El este îngrijit permanent de mama lui și este conectat non-stop la trei aparate care îl țin în viață, deoarece el nu vorbește, nu respiră singur și nu poate mânca singur. Mario va face în curând terapia cu oxigen la Târgu Mureș, care din păcate costă enorm. Prin această terapie Mario are șansa să scape de două dintre cele trei aparate la care este conectat permanent. Pe www.sperantapentruromania.ro continua campania de strangere de fonduri pentru acoperirea cheltuielilor lunare cu boala lui Mario.
 
Fiecare comandă de cărți, biblii și cadouri l-au ajutat pe Mario să aibă banii necesari pentru tratamente si terapii lunare.

În materialul video de mai jos, aveti imagini cu Mario si mama lui care mulțumește tuturor care au fost alături de copilașul ei în această campanie de ajutorare!

Mulțumim tuturor! Fiți binecuvântați!