0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Aboneaza-te la feed-uri RSS

Tineri si Adolescenti

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 243

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Cel mai bogat om din Babilon

  Cartea ,,Cel mai bogat om din Babilon'' iti va prezenta secretele eterne ale succesului.

   

  Cel mai bogat om din Babilon este o carte pe care trebuie sa o cititi fara intarziere, s-o recomandati prietenilor si s-o daruiti tinerilor care fac primii pasi in lumea afacerilor.

  19,00 RON
 2. In asteptarea fiului risipitor

  Aceasta carte poate sa fie o calatorie alaturi de parintii fiilor risipitori, care insotiti de dragoste, suferinta si speranata, asteapata ziua revederii, zi imbracata in bucurie.

  18,00 RON
 3. Cele zece porunci ale întâlnirilor

  Dovedind un acut simt al realitatii, refuzand banalitatile, afirmatiile corecte, dar fara o dovada viabila, si fara argumente, autorii au ca sfaturi de baza principii dovedite adevarate si valabile, pe toata perioada relatiilor dintre sexe. Bazandu-se pe experienta lor vasta, umor sanatos si adevarate exemple, autorii aduc in fata noastra o carte ce poate sa lipseasca mii de tineri de frustrari, dezamagiri durere, oferindu-le in acelasi timp o baza solida in vederea casatoriei.

  22,00 RON
 4. Ce se intamplă cand femeile se roagă

  Această carte poate să- ţi schimbe viaţa de rugăciune- pentru totdeauna, fiind una dintre cele mai înălţătoare cărţi despre rugăciune din câte au fost scrise vreodată.

  15,00 RON
 5. Crucea si Pumnalul

  Cartea Crucea si pumnalul a fost scrisa de pastorul David Wilkerson. Crucea si pumnalul arata modul in care Dumnezeu a lucrat la viata multor tineri pentru a-i scapa de dependenta de droguri.

  22,00 RON
 6. De stiut inainte de casatorie

  Ce ar trebui să ştie mirii înainte de fericita zi a cununiei lor?

  17,00 RON
 7. Generatia instrainata

  Această carte este darul lui Josh McDowell pentru cei care caută, uneori cu disperare, modalităţi eficiente de contracarare a culturii de astăzi care ameninţă să submineze credinţa tinerilor şi valorile lor morale, pentru cei care doresc să refacă podul dintre generaţii şi să se apropie de tinerii lor până nu e prea târziu. Semnalul de alarmă tras de această carte este urmat de sfaturi practice pentru zidirea de relaţii semnificative cu tinerii noştri, care să le redea sentimentul autenticităţii, al importanţei, al siguranţei, al semnificaţiei, al iubirii şi al responsabilităţii. Nu trebuie să fii părinte pentru a-ti da seaman că noua generaţie de tineri este diferită de cele anterioare, iar această diferenţă reiese cel mai bine din prăpastia care se cască tot mai mult între generaţii.
  28,00 RON
 8. Florile primaverii - povestiri crestine

  Sfaturi pentru fete si scenete biblice. Cartea de fata este scrisa pentru fetele din Romania -- care poarta flori in par, brodeaza flori pe buze si se plimba pe campiile inflorite ale tarii - cu o rugaciune fierbinte in inima mea ca ele sa fie flori frumoase, parfumate, care sa inveseleasca viata si sa o faca placuta.
  9,00 RON
 9. Intrebari pe care le pun tinerii

  Intrebari pe care le pun tinerii.

  Nr. de pagini: 84

  9,00 RON
 10. Lupta dragostei - pentru tineri si adolescentii

  Lupta dragostei

  Nr. de pagini: 84

  8,00 RON
 11. Plictisit in epoca divertismentului

  Chiar daca avem in prezent sute de posibilitati de a ne distra,acces la internet, CD-uri, DVD-uri, MP3 playere,cluburi,mall-uri,cinematografe,teatre,si jucarii robotizate,ne luptam cu o vesnica boala,o epidemie de plictiseala.
  29,00 RON
 12. Cand toate sunt altfel - povestiri crestine

  Cand toate sunt altfel - povestiri crestine.

  5,00 RON
 13. Diferiti prin design - Descopera voia lui Dumnezeu pentru barbatii si femeile zilelor noastre

  Descopera voia lui Dumnezeu pentru barbatii si femeile zilelor noastre
  15,00 RON
 14. Nu te da batut niciodata (predici scrise) - Vladimir Pustan

  Carte de predici scrise de Vladimir Pustan

  23,00 RON
 15. Credincioasa pana la moarte - povestiri crestine

  Povestire crestina pentru tineri

  8,00 RON
 16. David Brainerd - Misionar printre triburile de indieni din America (Biografie)

  David Brainerd (1718-1747) a slujit ca misionar printre triburile de indieni americani din New York, New Jersey şi partea de răsărit a Pennsylvaniei.

  39,00 RON
 17. Marele Tesator

  An aparitie: 2018

  Numar Pagini: 236

  Coperta: brosata

  Format: 20.5 x 14.5 cm

  30,00 RON
 18. O clipă de extaz

  Lupta cu masturbarea, cauzele dependenței de masturbare, drumul spre vindecare, locul sexului în viață.

  10,00 RON
 19. Si nu ne duce pe noi in ispita

  Carte de predici scrise de Vladimir Pustan.

  Ispitele sunt multe si variate dar am selectat cele mai comune, mai des folosite si care produc distrugeri mai mari: un anturaj gresit, o prietenie gresita, o casatorie samsonica, televizorul, internetul, sexualitatea, pornografia si moda. Punctul forte al acestei carti este ca ea ofera solutii.

  29,00 RON
 20. Crestinii intr-o lume a @.com-ului - Sa ne conectam fara sa ne mistuim

  Cartea dezbate roul internetului in viata crestinului. ,,Sa ne conectam fara sa ne mistuim''.

  30,00 RON
 21. Abuzul sexual al copilului

   

  Abuzul sexual al copilului - Speranță de vindecare 

  "Această carte nu este doar pentru cei care au fost abuzați sexual în copilărie, ci și pentru cei care caută din toată inima să înțeleagă victimele pentru a le ajuta. Este timpul să împreunăm mâini sfinte și să înălțăm rugăciuni cerând ajutor în lupta împotriva practicilor sexuale greșite.

  16,00 RON
 22. Ce isi doreste fiecare fata

  Iubire si intimitate in Cantarea Cantarilor.

  Acest seducator poem de dragoste iese in evidenta in literatura biblica mai ceva ca o pereche de pantofi albi la Craciun. Insa, desi s-ar putea sa fii socata de versurile explicite ale acestei povestiri vechi-testamentare, revelatia cea mai rascolitoare a Cantarii cantarilor este profunzimea uimitoare a intimitatii pe care o doreste Dumnezeu cu noi.

  13,00 RON
 23. Creata pentru a fi ajutorul potrivit

  Această carte a fost în lucru timp de zece ani – din care patru ani a durat scrierea propriu-zisă. Soţia mea a scris-o în urma încurajării mele. De multe ori, în timp ce parcurgea Scriptura verset cu verset, ea îmi spunea: „Nu voi include şi versetele acestea în carte, fiindcă dacă le includ, nu vor fi pe placul femeilor din (o anumită grupare religioasă) şi nu vor promova cartea mea.” Eu îi răspundeam: „Dacă Dumnezeu a considerat că aceste lucruri sunt suficient de importante ca să fie aşezate în Cuvântul Lui, atunci nu ar trebui să le excluzi.” Prin urmare, cu strângere de inimă, ea adăuga subiecte controversate, unele după altele. Sunt mândru de rezultatul minunat al muncii ei.

  32,00 RON
 24. Viata ta in Cristos - partea a IV -a (Slujirea lui Cristos)

  Dacă volumul al treilea s-a ocupat de aspectele individuale ale asemănării ucenicului cu Cristos, ultimul volum al materialului se ocupă de viaţa lui comunitară. Ucenicul face parte din biserică, trupului lui Cristos, care are o realitate organică şi dinamică. Fiecare ucenic este un mădular al trupului înzestrat cu daruri specifice în folosul întregului trup.

  Nr. de pagini: 61

  10,00 RON
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 243

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5