0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 2380

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. cod: KE8000 Biblia ca literatură, editia a 2-a Biblia ca literatură, editia a 2-a

  Biblia ca literatură, editia a 2-a

  Data aparitiei: 02.11.2017

  Numar de pagini: 252

  Tip coperta: brosata

  Autor: Gordon D. Fee

  Dimensiune [mm]: 145x205

  35,00 RON
 2. cod: LG0001 Doctrina Trinităţii de Alister McGrath Doctrina Trinităţii de Alister McGrath

  Doctrina Trinităţii - Studiu biblic

  Augustin a declarat la un moment dat „Dacă îl înţelegi, nu este Dumnezeu“. Acesta a avut perfectă dreptate când a spus aceste cuvinte pentru ca niciun om nu ar putea sa aiba puterea de a-l înțelege pe deplin pe Dumnezeu, însă scopul nostru este acela de a ne sili cât putem să înțelegem cine este și cum este Dumnezeu.

  30,00 RON
 3. cod: LG9003 Deuteronomul de Peter C. Craigie Deuteronomul de Peter C. Craigie

  Deuteronomul

  Coperta: în pînză;

  Legare: cartonată, cusută;

  Număr pagini: 488 (496) pagini;

  ISBN: 978-973-9212-90-0.

  50,00 RON
 4. cod: LG0002 Doctrina crestina de Alister McGrath Doctrina crestina de Alister McGrath

  Doctrina crestina - Studiu biblic

  Alister McGrath are ca tel, prin cartea aceasta, să invete şi să explice care este rolul și functia pe care o are doctrina. Doctrina este imaginea responsabilă şi ascultătoare a bisericii asupra tainelor credinţei. De asemenea, doctrina este un protector al credinței creștine împotriva comentariilor și a interpretărilor nepotrivite sau neadecvate, oferind o matriță de interpretare a problemelor spinoase și neclare a experienței umane. Doctrina este urmarea normala al gândirii creştine despre tainele credinţei. Doctrina ingaduie interpretarea şi schimbarea situațiilor neclare ale experienţei umane în această lume. Doctrina ne arată calea formării unei idei despre lume, pe baza căreia pot fi transformate atitudinile creştinilor şi pot fi studiate spre soluționare multe probleme din mai multe domenii - social, spiritual, moral, etic sau politic.

  30,00 RON
 5. cod: LG9004 1, 2 Tesaloniceni Comentarii Biblice expozitive, John Stott 1, 2 Tesaloniceni Comentarii Biblice expozitive, John Stott

  1, 2 Tesaloniceni - Comentarii Biblice expozitive

  Grafică copertă: Camelia Popa;

  Coperta: tare, cu supracopertă, în 4 culori, înfoliată;

  60,00 RON
 6. cod: LG0003 Doctrina justificarii - Studiu biblic Doctrina justificarii - Studiu biblic

  Doctrina justificarii - Studiu biblic

  O multime de persoane cred că doctrina justificării prin credință este foarte greu de priceput, dar autorul crede că noi am făcut-o aşa, deoarece nu am izbutit să explicăm puterea şi relevanţa ei pentru diferitele momente și evenimente din viața unui om. Din acest motiv, nu doctrina ci noi am eșuat.

  30,00 RON
 7. cod: LG0004 Doctrina suveranităţii de A. W. Pink Doctrina suveranităţii de A. W. Pink

  Doctrina suveranităţii - Studiu biblic

  Această lucrare crestina ne prezintă scopul, insemnatatea şi urmarile doctrinei puterii supreme ale lui Dumnezeu pentru vremurile noastre. Discutand despre doctrina aceasta, Ch. H. Spurgeon zicea: „Mi-amintesc bine ziua şi ora cînd am primit pentru întîia dată aceste adevăruri în inima mea – cînd ele ardeau în mine, cum spune John Bunyan – ardeau ca însemnate cu fierul roşu în sufletul meu; şi imi amintesc cum am simţit că am crescut dintr-o data şi că din copil am devenit bărbat – că am inaintat în cunoaşterea Scripturii, că am apucat strîns, o dată pentru totdeauna, cheia adevărului lui Dumnezeu.“

  30,00 RON
 8. cod: LG0005 Doctrina întrupării, Alister McGrath Doctrina întrupării, Alister McGrath

  Doctrina întrupării - Studiu biblic

  Cartea aceasta crestina scoate in relief regăsirea locului, a scopului şi a importantei doctrinei creştine pentru ramurile creştine, pentru creştinul de toate zilele şi pentru bisericile din zilele noastre.

  30,00 RON
 9. cod: LG9006 Galateni Comentarii biblice expozitive de John R. W. Stott Galateni Comentarii biblice expozitive de John R. W. Stott

  Galateni - Comentarii biblice expozitive

  Grafică copertă: Camelia Popa; Coperta: tare, cu supracoperta în 4 culori, înfoliată; Format: 235x165 mm; Legare: cusută; Număr pagini: 224 pagini; ISBN: 973-95597-9-4.

  50,00 RON
 10. cod: LG0006 Documentele care stau la baza Noului Testament Documentele care stau la baza Noului Testament

  Documentele care stau la baza Noului Testament

  Cartea aceasta crestina este adresata celor care se indoiesc de plauzibilitatea istorică a Noului Testament, celor care pun întrebări de genul celor de mai jos: Care este gradul de apropiere în timp a documentelor istorice în raport cu Isus? Putem oare sa ne incredem in lucrarile „subiective“ ale intailor creştini? Au existat martori de la fața locului dintre scriitorii Noului Testament ? Cum am putea sa ne dam seama că ceea ce s‑a scris in acel moment a scăpat de modificări, la trecerea timpului? Avem şi alte date, în afară de cele oferite de sursele creştine?

  60,00 RON
 11. cod: LG9007 Predica de pe Munte - Comentarii biblice expozitive Predica de pe Munte - Comentarii biblice expozitive

  Predica de pe Munte - Comentarii biblice expozitive

  Grafică copertă: Camelia Popa;

  Coperta: tare, cu supracopertă înfoliată.

  Format: 165x235 mm;

  Legare: cusută, cartonată;

  Număr pagini: 256 pagini;

  ISBN: 973-9212-68-9.

  50,00 RON
 12. cod: LG0007 Documentele care stau la baza Vechiului Testament Documentele care stau la baza Vechiului Testament

  Documentele care stau la baza Vechiului Testament

  Walter C. Kaiser, se straduieste să răspundă la câteva întrebări foarte importante dintre care amintim:

  Putem să ne încredem în relatarile şi mărturisirile de pe paginile Vechiului Testament?

  Se poate demonstra veridicitatea mărturiilor care stau la temelia Vechiului Testament?

  Scrierile acestea vechi mai sunt actuale pentru noi cei din sec. XXI?

  Şi, un lucru de care este nevoie: Cum putem separa varietatea de răspunsuri şi interpretări date celui care se află în căutarea răspunsurilor?

  60,00 RON
 13. cod: LG0008 Evanghelia şi Împărăţia de Graeme Goldsworthy Evanghelia şi Împărăţia de Graeme Goldsworthy

  Evanghelia şi Împărăţia - Studiu biblic si teologic

  Lucrarea aceasta crestina a fost redactata cu scopul de a înţelege Vechiul Testament în lumina persoanei şi lucrării lui Isus Hristos. Majoritatea crestinilor trateaza Vechiul Testament ca pe niste scrieri depasite, considerand ca Noul Testament nu este doar suficient pentru a intelege mantuirea prin Hristos, dar si superior Vechiului, prin revelatia pe care o contine. De aici rezulta atat ignorarea a doua treimi din scrierile care sustin ca sunt Cuvantul lui Dumnezeu, cat si o nesiguranta semnificativa in interpretarea scrierilor narative, profetice, legale si poetice ale Vechiului Testament, in putinele cazuri in care recurgem la ele pentru invatatura publica in biserica ori la scoala duminicala sau chiar ca parinti, cand incercam sa invatam Biblia pe copii nostri.

   ,,Evanghelia si imparatia'' se bazeaza insa pe convingerea ca Vechiul Testament este fundamental pentru intelegera Evangheliei, intrucand avem 1600 de citate din el in Noul Testament, plus alte cate mii de aluzii sau referiri la acesta. De asemenea, crestinul, ca unul care il urmeaza pe Hristos, trebuie sa aiba fata de Vechiul Testament aceiasi atitudine pe care a avut-o Cel pe care Il urmeaza.

  32,00 RON
 14. cod: LG0009 Evanghelizarea si suveranitatea lui Dumnezeu - Studiu biblic Evanghelizarea si suveranitatea lui Dumnezeu - Studiu biblic

  Evanghelizarea si suveranitatea lui Dumnezeu - Studiu biblic

  Lucrarea aceasta crestina ne reda implicaţiile pe care le are doctrina suveranităţii lui Dumnezeu în misiunea de evanghelizare, în datoria oamenilor de a evangheliza şi privitoare la modul in care oamenii realizeaza misiunea de a răspândi această Veste Bună

  30,00 RON
 15. cod: LG00010 Epistola catre Evrei - Comentariu biblic verset cu verset Epistola catre Evrei - Comentariu biblic verset cu verset

  Epistola catre Evrei - Comentariu biblic verset cu verset

  Lucrarea aceasta crestina cuprinde cele mai importante teme din Epistola lui Pavel către Evrei în strânsă legătură cu istoria, profeţiile, poeziile şi ritualul vetero-testamental.

  50,00 RON
 16. cod: LG00011 Exegeza Noului Testament - Un manual pentru studenti si pastori Exegeza Noului Testament - Un manual pentru studenti si pastori

  Exegeza Noului Testament - Un manual pentru studenti si pastori

  Aceasta lucrare este formata din patru sectiuni: Indrumator pentru un intreg comentariu. Aceasta parte este raspandita sub forma unei scheme cu procese acceptabile pentru toate genurile literare, intregita mai apoi cu detalii aditionale pentru genuri luate separat (epistole, evanghelii, apocalipsa etc.).

  Apoi, mai este inclus spre sfarsit un capitol despre trecerea de la interpretare la practica. Interpretarea şi textul initial, expune amanuntit, pastrand structura de schita, pe puncte, etapele care necesita dezvoltate în tratarea textului:

  (1) detalierea din punct de vedere al structurii,

  (2) fixarea textului,

  (3) examinarea din punct de vedere gramatical,

  (4) examinarea cuvintelor,

  (5) analiza contextul cultural-istoric şi (6) analiza unei pericope.

  Următoarea parte cuprinde un scurt ghid pentru interpretarea de inceput a predicii, foarte folositor, din motiv ca foarte multe tentative exegetice urmaresc chiar conceperea unei predici. Ultima parte prezintă Resurse şi instrumente necesare în interpretare, parte adresata celui care, interesat de interpretare si doritor să îşi construiască o bibliotecă solidă o va găsi foarte utila.

  50,00 RON
 17. cod: LG00013 Faptele Apostolilor - Comentariu biblic verset cu verset Faptele Apostolilor - Comentariu biblic verset cu verset

  Faptele Apostolilor - Comentariu biblic verset cu verset

  Această epistola reda cele mai importante teme ale cărţii Faptele Apostolilor cu accent aparte pe valoarea ei modernă şi accentuarea mesajului Evangheliei. Lumea din jur nu prezintă modificări prea mari față de lumea din secolul trecut, ci, în contră, ea devine de la o zi la alta tot mai asemănătoare ei.
  70,00 RON
 18. cod: LG00014 Interpretarea Vechiului Testament de Tremper Longman Interpretarea Vechiului Testament de Tremper Longman

  Interpretarea Vechiului Testament (seria 3 intrebari cruciale)

  Temper Longman, autorul acestei epistole, ne ajută să înțelegem cât de important este să ne silim să preţuim şi să pătrundem mai bine Vechiul Testament. Atunci când citim Vechiul Testament, în opinia dânsului, vom fi mirați să realizăm cât de important este pentru un urmaș a lui Hristos şi vom putea găsi confirmarea bine-cunoscutelor cuvinte ale lui Augustin, care a notat că: „Noul Testament este ascuns în Vechiul Testament; Vechiul Testament este revelat în Noul Testament.“

  60,00 RON
 19. cod: LG0016 Martin Luther, Scrieri vol. 1 Martin Luther, Scrieri vol. 1

  Martin Luther, Scrieri vol. 1

  Scopul acestei carti crestine este de a prezenta cele mai importante lucrări ale lui Martin Luther care au stat la originea Reformei; de asemenea mai cuprinde si descrierea succintă a vieţii acestui reformator şi un tabel cronologic al întâmplărilor din timpul vieții lui.
  50,00 RON
 20. cod: LG9012 Dicţionar de studii biblice Dicţionar de studii biblice

  Dicţionar de studii biblice

  Dicţionar de studii biblice Autori: Arthur G. Patzia, Anthony J. Petrotta
  15,00 RON
 21. cod: LG9013 Dicţionar de termeni teologici Dicţionar de termeni teologici

  Dicţionar de termeni teologici

  Dicţionar de termeni teologici Autori: Stanley J. Grenz, David Guretzki & Cherith Fee Nordling
  15,00 RON
 22. cod: LF0019 Afganistan, lacrimile mele de David Leatherberry Afganistan, lacrimile mele de David Leatherberry

  Afganistan, lacrimile mele

  CUPRINS 1. Afganistanul in flacari 2. Iesi afara din viata mea 3. Inca un pas 4. Rasunetul unei chemari 5. Izbucnire de bucurie 6. O data si inca o data 7. Calatorie in tinutul Hindu Kush 8. Profesorul de incredere 9. Cel de-al patrulea frate 10. Noaptea in care a venit armata din Nord 11. Compliment neasteptat 12. Intampari neprevazute in Peshawar 13. Usi bine zavorate 14. Le voi spune 15. Foame ascunsa 16. Lumina in fata logicii 17. "Acum cine ne va spune ca vom reusi?" 18. Certitudine incredibila 19. Cine a sunat la usa 20. Prietenii mei placuti si fara studii 21. El nu se joaca cu noi

  18,50 RON
 23. cod: LF0024 Biblia de studiu pentru o viata deplina, coperta cartonata, concordanta, explicatii, index, neagra Biblia de studiu pentru o viata deplina, coperta cartonata, concordanta, explicatii, index, neagra

  Biblia de studiu pentru o viata deplina, coperta cartonata, concordanta, explicatii, index, neagra

  Numar Pagini: 2110

  Format: 16 x 22 cm

  Limba: Romana

  Data publicării: November 28, 2017

  160,00 RON
 24. cod: LF0025 Biblia de studiu pentru o viata deplina, cu concordanta si explicatiii, fermoar auriu, neagra, index, margini aurii Biblia de studiu pentru o viata deplina, cu concordanta si explicatiii, fermoar auriu, neagra, index, margini aurii

  Biblia de studiu pentru o viata deplina, cu concordanta si explicatiii, fermoar auriu, neagra, index, margini aurii

  Traducerea Dumitru Cornilescu

  Numar Pagini: 2110

  Format: 16 x 22 cm

  Limba: Romana

  240,00 RON
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 2380

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5