0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

Cautare avansata

2 produse au fost gasite

 • Autor: Doris Van Stone si Erwin W. Lutzer

Seteaza descrescator

   

2 Articol(e)

 1. cod: CS0996 Dorie fata pe care nu o iubea nimeni de Doris Van Stone si Erwin W. Lutzer Dorie fata pe care nu o iubea nimeni de Doris Van Stone si Erwin W. Lutzer
  Sale

  Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni - Povestiri crestine

  Continuarea emotionantei povestiri despre Dorie in nici un loc unde sa plangi.

  Dorie, ca si copil a fost respinsa de catre mama ei, care a trimis-o la un orfelinat, unde regulat era batuta de catre directoarea orfelinatului, urmand a fi batuta si de parintii adoptivi spunandui-se zilnic ca era urata si antipatica. Dorie nu cunoaste dragostea pana in momentul in care un grup de studenti au vizitat orfelinatul spunandu-i ca Dumnezeu o iubeste. Din momentul in care accepta dragostea lui Dumnezeu, viata ei incepe sa se schimbe.

  Pret Normal: 17,00 RON

  Special Price 14,45 RON

 2. cod: CS1788 Niciun loc unde sa plangi - Povestiri crestine Niciun loc unde sa plangi - Povestiri crestine
  Sale

  Niciun loc unde sa plangi - Povestiri crestine

  Te copleseste durerea? Durerea incestului, a abuzului, a respingerii sau a familiei destramate...?
  Privind dezastrul din poporul sau, Ieremia a strigat deznadajduit: „Nu este nici un leac alinator in Galaad? Nu este nici un doctor acolo? Pentru ce nu se face dar vindecarea fiicei poporului meu?” (Ieremia 8:22)
  Ieremia era constient ca exista posibilitate de vindecare. Numele lui Dumnezeu este Iehova Rafa, insemnand Dumnezeul care vindeca, Dumnezeul care are balsam, un leac vindecator – Cuvântul Sau. De aceea, Ieremia era mahnit. Stia ca nu exista rana sau durere prea mare, prea oribila, prea distructiva incat sa nu poata fi vindecata de Tatal nostru suveran. El este Dumnezeu, Dumnezeul oricarei fiinte umane si nimic nu este prea dificil pentru El.
  Daca exista vreo istorisire care poate ilustra acest adevar, atunci o vei gasi intre copertile acestei carti: „Nici un loc unde sa plangi”.

  Pret Normal: 14,00 RON

  Special Price 11,90 RON

Seteaza descrescator

   

2 Articol(e)