0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

Cazuri umanitare ajutate de către Libraria Maranatha

Niculita Iustinian

Durata campaniei: 01.08.2020 - 31.08.2020

Localitate: Saru Dornei, jud. Suceava

Vârstă: 1 anisor

Diagnostic: Leucemie acuta biliniara

Locație spital / tratament: Gesu Bambino (Roma) - Italia

Sumă donată: Campanie în derulare

Telefon: 0751126557 (telefon mama)

Iustinian are doar un anisor si a fost diagnosticat in urma cu cateva luni cu o forma foarte rara de leucemie. De atunci a trecut prin patru cure de chimioterapie insa fara nici un rezultat. Singura sansa pentru Iustinian este un tratament in Italia, la Spitalul Bambino Gesu, care din pacate se ridica la peste 70.000 euro. Comanda o Biblie, o carte crestina, sau un cadou, si impreuna ii vom putea plati lui Iustinian o parte din acest tratament.

Vezi detalii

Antal Alexandru

Durata campaniei: 01.07.2020 - 31.07.2020

Localitate: Floresti, jud. Cluj

Vârstă: 8 ani

Diagnostic: Cancer la creier

Locație spital / tratament: Germania

Sumă donată: 10.400 Euro

Dragi prieteni, Antal Alexandru este din Floresti, jud. Cluj, si sufera de CANCER la creier. A fost diagnosticat cu aceasta cumplita boala la varsta de 4 anisori, iar după o operație foarte grea de îndepărtare a tumorii, boala a intrat in remisie. Timp de 3 ani de zile a fost bine, dar, din păcate, boala a recidivat iar de la 7 ani, Alexandru a trecut prin 10 operații si 3 cure de chimioterapie. Singura sansa a lui Alexandru este un tratament cu protoni impotriva cancerului, care se va realiza in Germania imediat dupa trecerea pandemiei. Comanda o Biblie, o carte crestina, sau un cadou, si impreuna ii vom putea plati lui Alexandru o parte din acest trament

Vezi detalii

Pascalau Bogdanel

Durata campaniei: 01.06.2020 - 30.06.2020

Localitate: Brasov

Vârstă: 3 ani

Diagnostic: Cancer la creier

Locație spital / tratament: Medical Park - İstanbul, Turcia

Sumă donată: 5046 Euro

Dragi prieteni, Bogdanel Pascalau sufera de CANCER la creier. A fost diagnosticat cu aceasta cumplita boala in luna Martie. In Romania nu i s-a dat nici o sansa, iar parintii l-au dus in Turcia, unde a trecut cu bine peste o complicata si riscanta operatie pe creier. Acum, Bogdanel urmeaza tratamentul in Turcia la Spitalul Medical Park. Costul tratamentului si al spitalizarii costa zeci de mii de euro pe care parintii nu ii au. Comanda acum o Biblie, o carte crestina sau un cadou, iar Libraria Crestina Maranatha va plati tratamentul in Turcia pentru Bogdanel pentru luna Iunie.

Vezi detalii

Amariei Alin

Durata campaniei: 01.05.2020 - 31.05.2020

Localitate: Com. Castelu, jud. Constanta

Vârstă: 11 ani

Diagnostic: Cancer la creier

Locație spital / tratament: Özel Amerikan Hastanesi - İstanbul, Turcia

Sumă donată: 7.760 Euro

Alin sufera de CANCER la creier si are nevoie de ajutorul nostru. Comanda o Biblie, o carte crestina, sau un cadou crestin, si ne vei ajuta sa ii platim tratamentul pentru luna Mai in Turcia. Comanda ta ii poate salva viata!

Vezi detalii

Voda Mario

Durata campaniei: 01.04.2020 - 30.04.2020

Localitate: Sat. Maguri, jud. Timis

Vârstă: 13

Diagnostic: Coma vegetativa

Locație spital / tratament: Louis Turcanu - Timisoara

Sumă donată: 3000 Euro

Mario are 13 ani, iar de doi ani de zile este in coma vegetativa in urma unui grav accident rutier. Costurile lunare pentru tratament si cheltuielile aferente situatiei lui sunt peste puterile familiei. Libraria Maranatha a donat familiei lui Mario suma de 3.000 de euro, din vanzari si donatii, aferente lunii Aprilie. De asemenea, Libraria Maranatha a inceput si coordoneaza actiunea de gasire a unei clinici din strainatate, sau medici specialisti din strainatate, care il poata ajuta pe Mario, sa iasa din coma si sa poata avea o viata cat mai normala.

Vezi detalii

Constantinescu Andrei

Durata campaniei: 01.03.2020 - 10.03.2020

Localitate: Deva

Vârstă: 6 ani

Diagnostic: Leucemie

Locație spital / tratament: Medical Park - İstanbul, Turcia

Sumă donată: 1000 Lei

Andrei are 6 anisori, este din Deva si sufera de leucemie. Doi ani de zile a stat in Louis Turcanu in Timisoara, toate costurile lunare fiind acoperite de catre asociatia noastra. Din pacate leucemia a recidivat iar acum se afla la tratament in Turcia la Spitalul Medical Park - İstanbul. Libraria Maranatha a donat familiei suma de 1.000 lei, in mod direct, fara o campanie de redirectionare de fonduri din vanzari.

Vezi detalii

Libraria Maranatha a donat 500 de paini pentru batranii strazii

Durata campaniei: 01.04.2018 - 19.04.2018

Localitate: Cermei, Arad

Vârstă: -

Diagnostic: -

Locație spital / tratament: -

Sumă donată: 1500 Lei

La adapostul pentru batranii strazii, din localitatea Cermei, aproximativ 60 de batrani ai nimanui, luati de pe strada, din canale, din gari sau adusi de spitale, primesc zilnic si gratuit: hrana, ingrijire si adapost. Cu ajutorul dvs, clientii Librariei Maranatha, 500 de paini au fost donate acestor oameni singuri. Actiunea noastra de ajutor va continua periodic pe tot parcursul anului. Comanda si tu la Libraria Maranatha si in acelasi timp te poti implica pentru acesti oameni nevoiasi.

Vezi detalii

Cei 5 copii ramasi orfani in urma incendiului din Colectiv vor primi 1000 de lei din partea Librariei Maranatha

Durata campaniei: 01.11.2015 - 09.11.2015

Localitate: Bucuresti

Vârstă: -

Diagnostic: -

Locație spital / tratament: -

Sumă donată: 1000 Lei

Odata cu incendiul devastator din Clubul Colectiv, suferinta si-a facut loc in vietile multor familii. Printre ei se numara si cinci copii ramasi orfani, si de mama, si de tata. Parintii acestor copii au pierit in noaptea aceea groaznica, lasand in urma neputinta, frica si durere. Libraria Maranatha s-a implicat pentru acesti copii, donand pentru ei suma de 1000 lei. Acest lucru s-a putut doar prin comenzile voastre, dragi clienti. Comanda si tu si in acest fel poti ajuta un om!

Vezi detalii

Libraria Maranatha a platit pentru 3 luni de zile tratamentul pentru Oana Stoica

Durata campaniei: 01.10.2015 - 08.02.2016

Localitate: -

Vârstă: -

Diagnostic: Epidermoliza buloasa

Locație spital / tratament: -

Sumă donată: 5000 Lei

Oana Speranta Stoica sufera de o boala foarte cumplita, Epidermoliza buloasa. Lunar, costul tratamentului, pansamentelor si a cremelor speciale se ridica la suma de 1.650 lei. Pe langa aceste costuri generate de boala, Oana se confrunta si cu dureri insuportabile, din pricina ranilor, Libraria Maranatha s-a implicat in cazul Oanei si a donat pentru Oana suma de 5.000 lei. Toate acestea au fost posibile datorita comenzilor dumneavoastra,dragi clienti. Comanda o Biblie, un cadou crestin sau o carte crestina, iar prin comanda ta poti ajuta un om aflat in nevoie.

Vezi detalii

Libraria Maranatha a donat 2 000 lei pentru amenajarea locuintei Simonei Ferariu

Durata campaniei: 01.08.2015 - 06.09.2015

Localitate: Hunedoara

Vârstă: 43 de ani

Diagnostic: Boala oaselor de sticla

Locație spital / tratament: Hunedoara

Sumă donată: 2000 Lei

Simona Ferariu este din Hunedoara, are 43 de ani si sufera de boala oaselor de sticla. Oasele ei sunt foarte fragile iar din aceasta cauza, ea nu s-a putut dezvolta normal si a ramas de un metru inaltime si cu membrele nedezvoltate. Simona s-a deplasat toata viata intr-un carucior cu rotile iar visul ei era sa aiba un apartament al ei. Cu ajutorul oamenilor buni, a primit un apartament care avea mare nevoie de reconditionare. Libraria Maranatha a participat la finalizarea amenajarii apartamentului Simonei. Libraria Maranatha a donat Simonei Ferariu suma de 2.000 lei, in mod direct, fara o campanie de redirectionare de fonduri din vanzari.

Vezi detalii