0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
cod: AGN20
  • Lasati-va in grija lui Dumnezeu. Marturii despre Parintele Arsenie Boca

Lasati-va in grija lui Dumnezeu. Marturii despre Parintele Arsenie Boca

Fii primul care lasa o impresie

Cod produs: AGN20

Editura: Agnos

Detalii

Categorie: Carti crestine, Carti Arsenie Boca

Unii oameni sunt sfinţi... 

Sunt cuvinte ale Părintelui Arsenie pe care le auzi la un moment dat rostite de către cineva din proximitatea sa de oarecând şi care reverberează apoi mereu în tine. Şi nu neapărat ca apoftegme transmutate în adevăruri de credinţă cu valoare de dogmă (deşi întâlneşti o mulţime de formulări şi din acest registru la Părintele), cât tranzitări de sens pe care fiecare dintre noi le resimte ca jalonări tămăduitoare de rătăcire în drumul către Împărăţie. 
Lăsaţi-vă în grija lui Dumnezeu... e unul din acele cuvinte pentru mai târziu pe care Părintele Arsenie îl lăsa drept moştenire ucenicilor săi de oarecând şi din totdeauna. Eu l-am auzit într-o seară de iarnă, în mistuirea unei mărturisiri cu totul binecuvântate a uneia dintre acele credincioase care l-au căutat şi preţuit pe Sfântul Ardealului aşa cum sunt cinstiţi marii oameni ai lui Dumnezeu. 
Oricare dintre mărturiile acestui volum e o rană pentru tăcerile celorlalţi, mulţi, care îşi refuză cu ostentaţie reperele unei dialectici proprii comuniunii cu Sfinţii şi, cu necesitate, a comuniunii unii cu ceilalţi. De aceea convorbirile, interviurile din această carte sunt încă o încercare de a proba modul în care Dumnezeu iubeşte Neamul acesta, dăruindu-i oameni providenţiali, vectoriali. Am întâlnit, şi de această dată, ucenici ai Părintelui Arsenie care poartă în sine acea gingăşie şi candoare ultimativă a întâlnirii cu Sfinţii. Fie că sunt slujitori ai Sfintelor Altare sau îşi fac ascultarea în deplină miresie cu Hristos Domnul (maicile de la Tismana, de pildă), fie că sunt credincioşi care îşi lucrează mântuirea într-o discreţie pilduitoare în comunităţile lor (din diferite zone ale ţării), glasul lor conjugat împarte viaţa fiecăruia dintre ei în două etape fundamentale: înainte şi după întâlnirea cu Părintele Arsenie Boca.
Ceea ce se întâmplă acum la Prislop şi, de acolo, în întreaga ţară e încă un început de minune în Biserica noastră. Şi spun început, pentru că suntem deplin încredinţaţi că lucrarea sa are un metabolism ce va coagula vremile şi îşi va regenera mereu conţinuturile. Iar fiecare zi aproape de Părintele Arsenie e un început în miniatură al Veşniciei...
Unii oameni sunt sau au fost recunoscuţi de Biserică drept sfinţi. Alţii… merită să fie. Însă lucrarea lor e întotdeauna dependentă şi de disponibilitatea noastră sinceră, responsabilă, de a şti să preţuim darul lui Dumnezeu.

Cuprins 

Unii oameni sunt sfinţi (Romeo Petraşciuc) 
"Tot timpul simt ajutorul Părintelui Arsenie!..." (Pr. Dionisie Ignat) 
"Numai mila lui Dumnezeu a făcut să ajungem unde suntem..." (Maica Ierusalima Gligor) 
"Maică Magdalena, tu eşti a Tismanei şi Tismana e a ta!" (Maica Magdalena Ivan) 
"Părinte, eu nu vreau să fiu catolic..." (Mărioara Steluţa Hlibiţchi) 
Sfântul din porţile Mănăstirii (Ion Murariu) 
"Am fost în preajma Părintelui Arsenie mereu..." (Anişoara Opre) 
"Aşa dar avea Părintele, de schimba inimile împietrite!" (Pr. Manoil Coldea) 
"Pentru tine am venit! Am venit să-ţi spun prin ce-ai să treci..." (Dorina Constanţa Arnioni) 
"Să ştii că nu numai de aici se poate face bine..." (Nicolae Bucurenciu) 
"Copilul va ajunge ofiţer..." (Mărturie din zona Bran)

  1. Fii primul care lasa o impresie

Ce parere aveti despre acest produs?

LIVRAREA COMENZILOR / COLETELOR

 

Magazinul nostru livreaza comenzi / colete in Romania si oriunde in lume prin:

 

Livrare in Romania:

Posta Romana (oriunde in Romania), cu ridicare de la Oficiul Postal de care apartineti.

Curier Rapid GLS (oriunde in Romania), cu livrare direct la domiciliul sau locul dvs de munca.

Pentru curier rapid, NU se percepe taxa pentru kilometri suplimentari. Taxa este unica indiferent de greutate, rambus sau locatie.

 

Livrare in strainatate:

Posta Atlassib;

Tabita Tour;

Posta Romana Internationala Clasica;

Posta Romana Internationala Rapida (EMS);

Curier Rapid International GLS;

 

Costuri

 

- Costurile de livrare sunt suportate de catre client sau de catre magazinul nostru atunci cand exista promotii sau gratuitate la costurile de livrare;

- Taxele de transport difera in functie de operatorul cu care se efectueaza livrarea (Posta Romana, Curier Rapid, etc), in functie de greutate si rambus;

- Pentru livrarea in strainatate, costurile difera in functie de tara si de greutate;

- Costurile de transport sunt calculate si afisate automat de catre sistemul nostru, in momentul adaugarii produselor in cos;

- In strainatate livram numai dupa ce in prealabil clientul a platit costul produselor si taxele de transport.

Magazinul nostru are integrata o modalitate de afisare in mod automat a costurilor de livrare atat pentru Romania cat si pentru strainatate.

Pentru a afla costurile de transport aferente comenzii dvs, plasati o comanda, alegeti tara si modalitatea de livrare si sistemul nostru va calcula automat costul livrarii.

Va multumim!

MODALITATI DE PLATA

 

Magazinul nostru va ofera posibilitatea sa platiti prin cele mai diverse metode. Alege orice modalitate de plata ti se potriveste de mai jos. Modalitatile de plata de mai jos, va vor fi afisate in momentul in care plasati comanda.

 

1. Plata rambus - platesti cand ridici coletul fie de la oficiul postal de care apartii (pentru livrarea prin Posta Romana), fie de la curier (pentru livrarea prin curier rapid);

2. Plata prin transfer bancar - platesti de la banca prin ordin de plata sau online prin transfer bancar. De preferat pentru clientii din strainatate.

La plasarea comenzii pe site ti se va afisa aceasta modalitate de plata. Odata selectata ti se va deschide o casuta in care vei primi automat toate detaliile pentru plata prin transfer bancar (IBAN-ul contului, numele bancii, etc)

3. Plata online cu cardul - platesti online cu cardul de oriunde esti;

4. Plata prin Western Union - optiune valabila doar pentru clientii din strainatate. Optiunea ti se va afisa in mod automat numai daca ai ales pentru livrare o alta tara decat Romania. Odata selectata aceasta optiune, ti se va afisa in mod automat un mesaj in care vei primi toate detaliile necesare pentru transferul banilor prin Western Union;

5. Plata prin MoneyGram - optiune valabila doar pentru clientii din strainatate. Optiunea ti se va afisa in mod automat numai daca ai ales pentru livrare o alta tara decat Romania. Odata selectata aceasta optiune, ti se va afisa in mod automat un mesaj in care vei primi toate detaliile necesare pentru transferul banilor prin MoneyGram.

Va multumim!

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la:

Telefon: 0746.451.355

              0762.017.078

       

 

POLITICA DE RETUR

 

In conformitate cu dispoziţiile OG nr. 130/2000, art. 4, alin.b: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Magazinul nostru a extins termenul de retur la 30 de zile calendaristice.

Magazinul nostru verifica cu grija fiecare produs pe care il pregateste in vederea expedierii catre cumparatori. Dar, in cazuri exceptionale in care produsele expediate au diferite defecte acestea vor fi returnate si inlocuite cu altele fara defect. Daca produsele sufera deteriorari in urma transportului, magazinul nostru va retrimite un colet nou cu alte produse pe cheltuiala noastra.

Cumparatorul are dreptul sa solicite schimbarea produsului cu unul conform, sau poate solicita returnarea banilor. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista pe stoc, se va restitui contravaloarea lui.

Pentru ca produsele returnate sa fie inlocuite cu altele conforme, plata transportului intra in responsabilitatea noastra.

Daca un produs oferit de magazinul nostru este diferit fata de descrierea lui de pe site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de Garantie si Retur a produselor, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Orice reclamatie privind produsele livrate va fi adusa la cunostinta noastra in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Magazinul nostru o va solutiona in maxim 3 zile din momentul solicitarii.

In cazul in care coletul nu a ajuns in buna stare la dumneavoastra sau produsele prezinta defecte, clientul poate cere returnarea banilor, dar nu si despagubiri suplimentare. Cheltuielile aferente returnarii produselor intra in responsabilitatea vanzatorului.

Va multumim!