0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | librariamaranatha@gmail.com

Product was successfully added to your shopping cart.

 LIVRAREA COLETELOR PRIN CURIER RAPID INTERNATIONAL GLS (IN EUROPA)

          Optiunea de livrare prin GLS International este valabila doar pentru cateva tari din Europa. Ramane la alegerea operatorului din librarie daca pachetul va fi expediat prin Posta Romana Internationala sau prin Curier Rapid International GLS.

          Procedura de expediere prin GLS International este urmatoarea:

          - Dupa confirmarea platii, coletul este procesat de catre operatorii librariei;

          - Coletul continand comanda este preluat de catre curierul GLS in maxim 24 h de la confirmarea platii. Dupa expedierea comenzii, clientul va primi pe adresa de mail un mesaj de confirmare a expedierii dar si un mail cu codul de urmarire al coletului (mail-urile pot intra in sectiunea de Inbox sau de Spam a emailului). Pe baza acestor mail-uri avem rugamintea ca, periodic, clientul sa verifice starea coletului.

          - Toate coletele internationale trimise prin GLS vor fi transmise in prima faza catre depozitul central GLS din Sibiu iar de aici, in a doua faza, vor fi expediate catre depozitele din Europa

          - Dupa ce coletul ajunge in tara destinatara el va transmis curierului pentru livrare. Procedura de livrare difera de la o tara la alta. In majoritatea tarilor din Europa curierul nu suna inainte de livrare ci merge direct la adresa destinatarului. In cazul in care clientul nu este gasit acasa de catre curier sau nu a raspuns la telefon, clientul va avea posibilitatea de ridicare a pachetului dintr-o agentie sau un depozit al curierului. Curierul ar trebui sa lase informatiile despre ridicarea coletului in casuta postala. Daca aceste informatii nu au fost comunicate aveti posibilitatea de a accesa aceste informatii din linkul de urmarire al pachetului. Libraria Maranatha nu-si va asuma costul transportului si costul returului daca clientul nu a putut fi contactat telefonic, nu a fost gasit acasa sau nu a ridicat pachetul din agentie sau depozitul in care a fost lasat de catre curierul international.

Alte detalii:

          Taxa de livrare difera in functie de greutate si de tara. Aceasta taxa o puteti afla daca incercati o plasare de comanda pe site-ul librariamaranatha.ro. Inainte de finalizarea comenzii in sectiunea Modalitati de Transport vi se va calcula automat taxa de transport.

          Intervalul de timp dintre expedierea si livrarea coletului difera de la o tara la alta: de ex. Austria (3-4 zile lucratoare), Germania, Italia, Olanda, Belgia (4-6 zile lucratoare), Italia (5-7 zile lucratoare). Franta (6-8 zile lucratoare), Spania, Marea Britanie, Irlanda, Danemarca (7-9 zile lucratoare) etc.

          Coletele catre Grecia, Malta, Cipru, Suedia, Norvegia, Finlanda, tarile baltice, Turcia, Rusia, din cauza costurilor foarte mari la GLS, vor fi expediate doar prin Posta Romana Internationala.

          Plata taxelor de transport si a produselor se va face in avans de catre client;

Pentru detalii suplimentare te rugam sa ne contactezi la:
Telefon: 0746.451.355