0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | librariamaranatha@gmail.com

Product was successfully added to your shopping cart.
Libraria Crestina Maranatha s-a lansat in luna Martie 2012, iar in momentul de fata este cea mai mare Librarie Crestina din tara din mediul crestin online. Libraria Maranatha va pune la dispozitie cea mai bogata oferta de Biblii, carti crestine, romane crestine, carti crestine pentru copii, cadouri crestine, carti de psihologie, poezii crestine, etc. Libraria Maranatha detine un depozit propriu in com. Livada, sat. Sanleani, jud. Arad, nr. 565, insumand peste 20.000 de produse aflate pe stoc. De la inceput, scopul Librariei Maranatha a fost acela de a oferi clientilor sai toate cartile crestine, cadourile crestine si Biblii care sunt disponibile in acest moment pe piata din Romania. Ne-am dorit si am reusit sa fim o librarie crestina care ofera clientilor sai servicii de calitate la cele mai atractive preturi.

 

 

CINE SUNTEM?

Libraria Crestina Maranatha apartine si este administrata de asociatia crestina umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’ (www.sperantapentruromania.ro). Asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’, este o asociatie crestina inter-confesionala, non-profit si neafiliata nici unei confesiuni religioase. Asociatia noastra este dedicata actiunilor caritabile, venind in ajutorul celor mai defavorizate categorii sociale: batranii strazii, copii bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, familii sarace, etc. De asemenea, asociatia noastra este implicata in actiuni de misiune crestina indeplinind Marea Trimitere: scoli biblice de vacanta, distribuirea de Biblii si carti crestine, evanghelizari, lucrarea cu copii, etc. Asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’ este legal constituita pe baza OG nr. 26 / 2000, si este inscrisa in Registrul National al Asociatiilor si Fundatilor din Romania si este in procesul de a deveni asociatie de utilitate publica.
 
 

SCOPUL LIBRARIEI MARANATHA

Libraria Maranatha a fost infintata cu scopul generarii de venituri si in mod implicit de profit net din vanzarea de carti crestine, Biblii, cadouri crestine cat si din alte produse in cadrul librariei, profit pe care apoi il vom investi cazuri umanitare, proiecte si actiuni de misiune crestina, indeplinind in felul acesta Marea Trimitere.

In acest sens, Libraria Maranatha are urmatoarele obiective:

-          Salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie asigurandu-le partial sau total costul tratamentului sau a interventiei chirurgicale;

-          Proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos prin organizarea, implementarea si dezvoltarea de proiecte de misiune crestina prin asociatia noastra;

-          Finantarea si sponsorizarea de actiuni si proiecte cu caracter de misiune crestina organizate, implementate si dezvoltate de grupuri de frati crestini, organizatii crestine sau biserici crestine.

 

DIRECTIONAREA FONDURILOR

Ca orice activitate economica, Libraria Maranatha are cheltuieli cu angajatii, de intretinere, logistica, dezvoltarea si intretinerea stocului de carti si alte produse, etc, care sunt prioritare, pentru ca libraria sa poata functiona. Dupa de acoperirea acestor cheltuieli, profitul net este directionat pentru atingerea celor doua mari obiective: cazuri umanitare si proiectele de misiune crestina pentru indeplinirea Marii Trimiteri, dupa cum urmeaza:

- In cazuri si proiecte umanitare, in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie. Ne dorim sa sustinem financiar copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave in vederea tratamentului sau al interventiei chirurgicale. Obiectivul nostru este sa salvam viata a cat mai multi copii care sufera de aceste boli si care se afla in atentia asociatiei noastre. De asemenea, fondurile pot fi directionate catre oricare alt proiect sau caz umanitar aflat in atentia asociatiei noastre: copii strazii, batranii strazii, familii sarace, copii orfani, mame vaduve, etc;

-  In actiuni si proiecte de misiune crestina pentru indeplinirea Marii Trimiteri. Pe langa cazurile umanitare asociatia noastra are in vedere proiecte de misiune crestina pe care le organizeaza in diferite zone din tara. In prima faza, actiunile si proiectele de misiune crestina in care este implicata asociatia si libraria noastra au in vedere distribuirea de Biblii in zonele foarte izolate din Romania in care mesajul Evangheliei ajunge foarte greu. In viitorul apropiat asociatia noastra isi va diversifica activitatile de misiune pe care le va organiza si finanta prin Libraria Maranatha. De asemenea, incepand cu 2014 Libraria Maranatha va finanta proiecte de misiune crestina organizate de grupuri de frati, organizatii crestine sau biserici crestine.

- in campaniile platite pe Facebook, pentru promovarea si mediatizarea cazurilor sociale si umanitare aflate in atentia noastra, cat si pentru sustinerea campaniilor de strangere de fonduri prin SMS, organizate si desfasurate prin campanii platite pe Facebook.

Directionarea fondurilor provenite din vanzarile Librariei Maranatha se va hotara doar de catre Consiliul Director al asociatiei, sau dupa caz de catre Adunarea Generala a asociatiei noastre. Directionarea fondurilor catre un proiect caritabil, caz umanitar sau actiune de misiune crestina se va face dupa criteriile de selectie ale asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania''.

 

TRANSPARENTA

 In ceea ce priveste transparenta pentru Libraria Maranatha, vom folosi urmatoarele modalitati:

  1. Fondurile obtinute din vanzarea de carti si alte produse in cadrul librariei noastre sunt gestionate contabil separat cat si intr-un cont bancar destinat doar librariei pe numele asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania. Lucrul acesta ne da posibilitatea sa facem in mod corect si cat mai exact evaluarile vanzarilor din cadrul Librariei Maranatha, gentionarea veniturilor, stabilirea profitului si directionarea lui spre cazurile copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copii orfani, mame vaduve, etc.

Profitul net obtinut din vanzarile online, apartine asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' si nu al unei persoane fizice. Profitul net obtinut, conform cu statutul asociatiei si cu reglementarile legale in vigoare, nu poate fi folosit decat pentru atingerea scopurilor si obiectivelor asociatiei.

2. Din profitul net, va avea prioritate directionarea acestuia pentru acoperirea cheltuielilor de intretine si dezvoltare a librariei: dezvoltare web, marketing, amenajarea de spatii, birouri, cresterea stocurilor, etc, avand ca scop final cresterea cifrei de afaceri si implicit a profitului net.

3. Toata activitatea economica in cadrul Librariei Maranatha este contabilizata si gestionata juridic prin asociatia Misiunea Speranta pentru Romania;

4. Directionarea catre un caz umanitar sau catre o actiune de misiune crestina a profitului net obtinut din vanzarile online, se va face dupa reglementarile legale in vigoare, doar prin asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania''. Fondurile cu care va fi sustinut un caz umanitar sau o actiune de misiune crestina pot veni atat din donatii / sponsorizari cat si din fondurile directionate din vanzarile online.

 

FORMA JURIDICA

 Libraria Maranatha este administrata sub forma juridica de:

Asociatia: ,,Misiunea Speranta pentru Romania’’
Sediu social: Com. Sepreus, jud. Arad, nr. 19
CIF: RO26044485
Banca: BCR Chisineu Cris
IBAN: RO 31 RNCB 001 813 827 99 00001

Capital social: 700 Lei

 

 

Adresa de corespondenta si depozitul central

 Libraria Maranatha

Comuna Livada, sat. Sanleani, jud. Arad, nr. 565

   

 

 

 

DATE DE CONTACT

Contact si comenzi telefonice - Libraria Maranatha

Telefon: 0746 451 355
Email: comenzi[@]librariamaranatha.ro

 

 

 ACTIVITATI UMANITARE IN CARE ESTE IMPLICATA ASOCIATIA SPERANTA PENTRU ROMANIA

 

Ajutor umanitar pentru copii bolnavi de cancer si leucemie

 

Asociatia noastra umanitara ajuta in masura posibilitatilor financiare copii bolnavi de cancer si leucemie. Echipa noastra selecteaza cele mai grave si mai urgente cazuri umanitare pe care consideram ca le putem promova si ajuta. In felul acesta cu ajutorul sponsorilor si donatorilor nostri, am reusit sa salvam viata mai multor copii bolnavi de cancer si leucemie. Dupa ce analizam cazul umanitar, rolul nostru este sa promovam si sa mediatizam copilul bolnav de leucemie, sa strangem fondurile necesare si sa platim tratamentul sau interventia chirurgicala.

 

 Ajutor umanitar pentru batranii strazii

 

 Asociatia noastra umanitara sustine si sponsorizeaza cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor, un adapost pentru batranii strazii in comuna Batar, judetul Bihor. Aici, in atentia si grija noastra zilnica sunt 40 de batrani ai strazii. Cei mai multi dintre ei au fost luati de pe strazi, de la gurile de canal sau din gropile de gunoi ale marilor orase din Romania. La adapostul pentru batranii strazii asociatia noastra le ofera zilnic si gratuit: cazare, hrana, ingrijire si o familie. Pentru aceste servicii oferite NU percepem taxa, totul este gratuit. Acest adapost pentru batranii strazii este intretinut numai cu ajutorul donatiilor si sponsorizarilor dvs. De asemenea, suntem in constructia unui nou adapost pentru batranii strazii in comuna Cermei, jud. Arad. Noua cladire va avea o capacitate de 60 de locuri.

 

 Ajutor umanitar pentru copii strazii

 

 Asociatia noastra umanitara realizeaza si proiecte umanitare pentru copii strazii din Bucuresti. Se estimeaza ca pe strazile si in canalele din Bucuresti traiesc peste 1 200 de copii ai strazii. De mai multe ori pe an, in functie de posibilitatile financiare, asociatia noastra umanitara ofera o masa calda pentru acesti copii ai strazii. In atentia noastra sunt 120 de copii, pe care ii ajutam cu o masa calda si pe care ii cunoastem din 2007. Pentru viitor intentionam sa le oferim ajutor prin educatie impotriva drogurilor si asistenta medicala.

 

 Ajutor umanitar pentru persoanele cu handicap

 

 Asociatia noastra umanitara ofera ajutor umanitar si persoanelor cu handicap. In acest sens, cautam cazuri umanitare grave, persoane cu diferite dizabilitati, care nu au nici un ajutor sau suport din alta parte. In mod special ajutam acele cazuri umanitare care prin ajutorul oferit de noi sa devina independente fata de orice alt ajutor si carora le putem schimba viata. Sustinem persoane cu handicap care au nevoie de proteze, carucioare, operatii chirurgicale, etc.

 

Trimite un copil sarac la scoala

 

Un proiect umanitar important in care este implicata asociatia noastra este ,,Trimite un copil sarac la scoala”. Scopul acestui proiect umanitar este oferirea de rechizite scolare pentru copii orfani sau saraci. Am inceput acest proiect umanitar in anul 2007. De atunci in fiecare an asociatia noastra organizeaza acest proiect. In atentia noastra sunt 20 de copii orfani si peste 30 de copii care provin din familii sarace si care primesc de la noi in fiecare an rechizite scolare. Unii dintre copii orfani sunt orfani de ambii parinti, in cazul acesta de obicei sunt crescuti de bunici, care abia supravetuiesc dintr-o mica pensie. Alti copii sunt orfani in general de tata fiind crescuti de mama vaduva, care de obicei nu are loc de munca si traiesc numai din ajutorul social de la stat. Toti acesti copii sunt in pragul abandonului scolar datorita saraciei. Fara educatie, fara o pregatire, o meserie, acesti copii pot deveni infractorii de maine. Asociatia noastra umanitara le asigura an de an cu ajutorul sponsorilor si donatorilor, toate rechizitele scolare de care au nevoie.

 Ajutor umanitar pentru familii sarace cu multi copii

Asociatia noastra umanitara se implica si in ajutorarea familiilor sarace si cu multi copii. Dupa o atenta selectarea a celor mai sarace familii (de obicei alegem mame vaduve cu copii) incercam sa rezolvam cele mai urgente si importante nevoi ale familiei: costructie sau reparatie locuinta, imbracaminte si incaltaminte pentru copii, alimente, rechizite scolare pentru copii, burse scolare pentru copii. Cele mai multe familii cu multi copii au nevoie de alimente si rechizite scolare. Problema cea mai mare a acestor familii este lipsa locurilor de munca, din acest motiv, cele mai multe dintre ele ajung la limita saraciei. Asociatia noastra umanitara ajuta aceste familii sarace cu: alimente, lemne de foc, imbracaminte, incaltaminte, reparatii la locuinta, sau construieste locuinte pentru familiile sarace si cu multi copii.

 

RETEAUA DE LIBRARII SI MAGAZINE ONLINE

 Asociatia noastra a inceput sa dezvolte o retea de librarii crestine si magazine online, in vederea generarii de venituri din vanzare de carti crestine, Biblii, cadouri crestine cat si alte produse si directionarea profitului pentru sustinerea diferitor cazuri umanitare. Mai jos va prezentam lista cu librariile si magazinele noastre online:

 

1. Libraria de Bibliiwww.librariadebiblii.ro

2. Biblii Cornilescuwww.bibliicornilescu.ro

3. Cadouri Talida: www.cadouritalida.ro

4. Lenjerii Finette: www.finette.ro