0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Aboneaza-te la feed-uri RSS

Filme | Documentare | Predici

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 107

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Film crestin - Concursul de rodeo

  Film crestin - Concursul de Rodeo

  27,00 RON
 2. Film crestin - Drumul spre Redemption

  In Las Vegas, Amanda si iubitul ei, Alan au „imprumutat” bani de la seful ei, acum au o datorie de 250.000 $ si sunt urmariti de mafie.Ce sa faca acum?

  27,00 RON
 3. Eroii luminii - volumul 3

  Intr-o Romanie aflata in mijlocul razboiului, nu exista decat o singura modalitate prin care bisericile sa obtina protectia guvernului: sa ofere ajutor si sustinere comunistilor aflati la putere.
  26,00 RON
 4. Film crestin - Escaladarea

  Escaladarea – Film crestin artistic

  27,00 RON
 5. Documentar crestin Speranta - Povestea promisiunii lui Dumnezeu pentru intreaga omenire

  Continand 36 de evenimente biblice structurate in 12 capitole, proiectul "Speranta" este ideal atat pentru studiu individual, cat si de grup, sau chiar pentru o simpla vizionare a intregului program.
  22,00 RON
 6. Film crestin - Ultimul zbor

  Ultimul zbor – Film artistic Titlu original: Last flight out Durata: 01:20:00 Producator: World Wide Pictures Regie: Jerry Jameson
  27,00 RON
 7. DVD Film crestin - Un motiv pentru care sa canti

  Abia iesit din puscarie, Tommy e gata sa intre intr-o afacere murdara propusa de prietenul sau. Dar inainte de a-i da un raspuns, o întâlnire cu o doamna amabila îi schimba radical viata. Acum pentru prima data in viata, Tommy are un motiv pentru care sa spere, are un motiv pentru care sa traiasca, un motiv pentru care sa cante. 

  26,00 RON
 8. CD - Oameni din Vechiul Testament

  Două colecţii de jocuri şi concursuri despre personajele Bibliei.

  20,00 RON
 9. CD Jocuri biblice pentru copii - Stii cine... in Noul Testament

  Un joc pentru computer, o ocazie de a petrece un timp plăcut şi util, testându-vă viteza de reacţie dar mai ales cunoştinţele despre personaje binecunoscute din Noul Testament.
  Mai mult decât un simplu joc pe computer, acest CD vă oferă un mijloc plăcut de a învăţa mai mult din Biblie!

  Recomandat adolescenţilor şi tinerilor, tuturor celor care doresc să îşi testeze cunoştinţele din Biblie.

  20,00 RON
 10. DVD Casa zburatoare (desene animate crestine), vol. 1

  DVD - Desene animate crestine pentru copii

  38,00 RON
 11. Tinuturile Bibliei in imagini - Galilea şi ţinutul de nord (vol. 1)

  volumul I al colecţiei:

  Galilea şi ţinutul de nord

  Peste 630 de imagini de o calitate excepţională din Galilea şi partea de nord a Israelului, prezentând locuri des amintite în Biblie (Capernaum, Betsaida, Nazaret, Marea Galileii, Iordanul, muntele Hermon şi altele) împreună cu un material documentar bogat, alcătuit din informaţii despre descoperirile arheologice, istoria şi geografia acestor locuri.
  Imaginile sunt disponibile atât în format JPEG cât şi în prezentări PowerPoint excelent structurate

  30,00 RON
 12. Tinuturile Bibliei in imagini - Samaria si zona centrala (vol. 2)

  volumul 2 al colecţiei:

  Samaria şi zona centrală

  700 de fotografii de aceeaşi calitate deosebită şi un material documentar bogat, care cu siguranţă vă va îmbogăţi cunoştinţele despre locuri importante amintite în Biblie: Samaria, Munţii Ebal şi Garizim, Ţinutul lui Beniamin, Muntele Carmel, Valea Izreel, Meghido, Ierihonul, Bet-Şean şi Chiriat-Iearim. 
  Şi ceva cu totul special: o colecţie de fotografii cu obiecte tradiţionale evreieşti originale! Aţi vrea să aflaţi cum arăta un plug din timpurile biblice? Dar o arie de treierat sau uneltele de scris ale cărturarilor, filacteriile sau vasele în care se gătea? Le găsiţi pe acest CD! 

  30,00 RON
 13. Tinuturile Bibliei in imagini - Ierusalim (vol. 3)

  volumul 3 al colecţiei:

  Ierusalim

  Peste 650 de fotografii de aceasi calitate, prezentate in volumul III al colectiei Tinuturile Bibliei in Imagini ne aduc in fata locurile cu nume atit de familiare din Biblie: Muntele Sion, Muntele Maslinilor, Valea Chedron (si celelalte vai ale Ierusalimului), Via Dolorosa, Muntele Templului, Cetatea lui David, toate insotite de un material documentar bogat cu referiri ample la descoperirile arheologice.
  Alte grupaje de fotografii ne prezinta locuri mai putin cunoscute, dar care intregesc imaginea acestui oras fascinant: Cartierul evreiesc, Orasul Vechi si cel Nou, descoperirile de pe versantul sudic al Muntelui Templului, Mormintele Ierusalimului si Zidul de Vest si ceva cu totul remarcabil: o colectie de panorame ale Ierusalimului cu vederi din toate punctele cardinale!

  30,00 RON
 14. Tinuturile Bibliei in imagini - Iuda si Marea Moarta (vol. 4)

  volumul 4 al colecţiei:

  Iuda si Marea Moarta

  Peste 640 de fotografii de calitate deosebita, prezentate in volumul IV al colectiei Tinuturile Bibliei in Imagini ne aduc in fata locuri cu o rezonanta deosebita pentru orice crestin, cum ar fi Betleemul, Dealurile si Pustiul Iudeii, Marea Moartă, En Ghedi si Hebronul sau faimoasele grote de la Qumran unde s-au descoperit Manuscrisele de la Marea Moarta, dovezi indubitabile ale veridicitatii Scripturilor, toate insotite de un material documentar bogat cu referiri ample la descoperirile arheologice.
  Alte grupaje de fotografii ne prezinta locuri poate mai putin cunoscute, dar care au o importanta absolut remarcabila in istoria Israelului: Campia filisteana, Lachis, Valea Aialon, Sefela si faimoasa reduta a rezistentei eroice a evreilor in fata armatelor romane: Masada!

  30,00 RON
 15. DVD Documentar crestin - Descoperind misterul vietii

  Cum a aparut viata? Cred ca nu a existat vreo alta intrebare care sa mistifice omenirea mai mult decat aceasta. Este viata de pe pamant, in incredibila sa complexitate si diversitate, rezultatul unui proces de evolutie, asa cum cred multi oameni de stiinta inca din vremea lui Charles Darwin? Sau este vorba despre altceva?

  27,00 RON
 16. DVD Seminar biblic - Conceptii despre lume si viata

  Conceptii despre lume si viata - Iosif Ton

  55,00 RON
 17. DVD Seminar: Doua Imparatii in conflict

  Seminarul te va conduce la un nivel nou de intelegere despre invatatura Domnului Isus cu privire la Imparatia lui Dumnezeu si imparatia intunericului. Doua Imparatii in conflict constientizeaza credinciosii de faptul ca se afla intr-un razboi spiritual din momentul in care au trecut de sub imparatia intunericului in cea a lui Dumnezeu

  75,00 RON
 18. DVD Seminar - Mijlocire, Stand in spartura

  "Caut printre ei un om care sa inalte un zid, si sa stea in mijlocul sparturii inaintea Mea pentru tara, ca sa n-o nimicesc; dar nu gasesc nici unul" Ezechiel 22:30 Teme abordate: - Demersul este masurat - Cum ar trebui sa slujim? - Cum am putea deveni slujitori

  45,00 RON
 19. Sale

  DVD Seminar - Portretul biblic al casatoriei

  Casatoria poate parea o calatorie binecuvantata in timp ce pasesti inspre altar. Dar realitatea poate fi diferita: probleme cu banii, mame sacaitoare, relatii conjugale (sex) care nu satisface. Multe cupluri aleg sa renunte, dar exista speranta.

  Pret Normal: 49,00 RON

  Special Price 44,10 RON

 20. DVD Seminar - Principii Biblice in finante

  DVD Seminar - Principii Biblice in finante

  28,00 RON
 21. DVD Seminar -Secretul relatiilor

  Acest seminar prezinta o discutie directa privind lumea confuza a relatiilor care va ofera nu doar un set de reguli, ci mai mult, principiile pe care Dumnezeu le-a pregatit pentru relatii intr-un mod clar si concis.

  65,00 RON
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 107

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5