0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | librariamaranatha@gmail.com

Product was successfully added to your shopping cart.

MISIUNEA NOASTRA

 

 

Misiunea si scopul Librariei Maranatha este acela de a produce venituri prin vanzarea de carti crestine, Biblii, cadouri crestine si alte produse in cadrul librariei, venituri pe care apoi le vom directiona pentru:

 

 

1. Salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, Ajutorarea copiilor orfani, mame vaduve, batranii strazii, copii strazii, familii sarace, etc.


Profitul obtinut din vanzarea de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine prin Libraria Maranatha ne va permite sa suportam costul tratamentului sau a interventiilor chirurgicale pentru copii bolnavi de cancer si leucemie care sunt in atentia asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania. Obiectivul si misiunea noastra este sa salvam cat mai multi copii bolnavi de cancer sau leucemie. De asemenea, obiectivul nostru este sa ne implicam cat mai mult posibil in ajutorarea copiilor orfani, mame vaduve, batranii strazii, copii strazii, familii sarace, etc.

 

2. Sustinerea actiunilor si proiectelor de misiune crestina

Profitul obtinut in urma vanzarii de carti crestine, Biblii, cadouri crestine sau a altor produse in cadrul Librariei Maranatha, ne va permite sa sustinem si sa sponsorizam actiuni de misiune crestina pentru predicarea Evangheliei in zonele din Romania unde aceasta patrunde foarte greu.

In acest sens, Libraria Maranatha sponsorizeaza:

- Biblii pentru a fi distribuite in zonele izolate din Romania;

- Biblii pentru copii - in orfelinate sau pentru copii care sunt in atentia asociatiei noastre;

- Scoli Biblice de Vacanta, in care copii sunt ajutati sa Il cunoasca pe Isus ca Mantuitor al lor;

- Proiecte educative, evanghelizari, etc.

Misiunea noastra este facilitam resursele materiale si financiare grupurilor de frati, organizatiilor crestine cat si bisericilor crestine care sunt implicati in astfel de proiecte de misiune crestina.


Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Email: librariamaranatha@gmail.com
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833