0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | librariamaranatha@gmail.com

Product was successfully added to your shopping cart.

speranta pentru romania

 

Libraria Maranatha apartine si este gestionata de catre asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania''. Aceasta este implicata in multe proiecte si cazuri umanitare, venind in ajutorul copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, mame vaduve, copii orfani, batranii strazii, familii sarace, etc. Scopul Librariei Maranatha este acela de a genera venituri (profit net) din vanzarea de carti crestine, Biblii si cadouri crestine, pe care apoi sa il directionam spre astfel de cazuri sociale. Din pacate insa proiectele si cazurile umanitare in care ne implicam necesita donatii peste puterile noastre, de aceea este nevoie si de donatii. Cei care doriti sa faceti donatii sau sponsorizari, mai jos va oferim urmatoarele modalitati:

 

 

1. Doneaza online cu cardul

Doneaza acum in Lei, Euro, Dolari sau orice alta moneda doresti, direct cu cardul fara a te mai deplasa la banca.Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi moneda dorita, iar sistemul va converti automat totul in lei.

Doneaza in RON

Doneaza in EURO

Doneaza in DOLARI

Doneaza 30 ron Doneaza 5 euro Doneaza 10 dolari
Doneaza 50 ron Doneaza 10 euro Doneaza 20 dolari
Doneaza 100 ron Doneaza 15 euro Doneaza 30 dolari
Doneaza 150 ron Doneaza 20 euro Doneaza 50 dolari
Doneaza 200 ron Doneaza 30 euro Doneaza 80 dolari
Doneaza 300 ron Doneaza 50 euro Doneaza 100 dolari
Doneaza 500 ron Doneaza 80 euro Doneaza 150 dolari
Doneaza 800 ron Doneaza 100 euro Doneaza 200 dolari
Doneaza 1000 ron Doneaza 150 euro Doneaza 250 dolari
Doneaza 2000 ron Doneaza 200 euro Doneaza 300 dolari
Doneaza 4000 ron Doneaza 250 euro Doneaza 500 dolari
  Doneaza 300 euro Doneaza 800 dolari
  Doneaza 500 euro Doneaza 1000 dolari
  Doneaza 700 euro Doneaza 1500 dolari
  Doneaza 1000 euro Doneaza 2000 dolari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2. Doneaza prin PayPal

5 € 10 € 15 € 20 € 30 € 50 € 100 € 150 € 200 € 250 € 300 € 400 € 500 € 700 € 800 € 1000 €

 

3. Doneaza prin transfer bancar

Donatiile pot fi facute si in conturile Asoc. Misiunea Speranta pentru Romania deschise la BCR si Raiffeisen Bank, de mai jos:

 

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 

 Cont in RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

Cont in EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

Code Swift: RZBRROBU

  

DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT FARA SA TE COSTE NIMIC! 

Va invitam si va rugam sa directionati 2% din impozitul pe venit catre copii bolnavi de cancer si leucemie, pentru copii orfani, mame vaduve, batranii strazii, copii strazii, familii sarace, etc.

Puteti face lucrul acesta si NU VA COSTA NIMIC! Dvs veti directiona 2% din impozitul dvs pe venit care oricum il veti da la stat. Statul roman va ofera posibilitatea sa directionati 2% din impozitul pe venit catre asociatii umanitare.

CUM PUTETI DIRECTIONA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinatia sumei reprezentând pâna la 2% din impozitul pe venitul anual). Completati cu datele dumneavoastra personale prima parte a documentului si trimiteti cererea la directia locala de finante.

 Daca realizati venituri din alte surse pe lânga salariu, la declaratia nr. 200 privind veniturile speciale, pe care oricum o depuneti la Administratiile Financiare, la punctul III, subpunctul 2, completati în felul urmator:

Denumire entitate nonprofit: MISIUNEA SPERANTA PENTRU ROMANIA

 Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofi: RO26044485

 Cont bancar (IBAN): RO 74 RNCB 001813 82799 00003 deschis la sucursala BCR Chisineu Cris

 

download

 Descarca: Formularul 230 Pentru persoane fizice impozit pe venit din salariu

DescarcaFormularul 200 Pentru impozitul din alte venituri in afara de salariu

 

 

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1.

 Alegeti un domeniu si o organizatie catre care vreti sa directionati 2% din impozitul dvs. Cititi sectiunile: cum se alege organizatia si cum aleg o organizatie buna sau consultati baza de date. Daca doriti, puteti raspunde uneia din cererile pe care probabil le veti primi sau despre care veti citi sau auzi.

• Directionarea a 2% din impozitul dvs. este o optiune si nu o obligatie;

• Nici o autoritate a statului, nici o organizatie sau angajatorul dvs, nu va pot obliga sa faceti acest lucru;

• Alegeti organizatia pe care o doriti dvs.! Este dreptul dvs.!; 

Pasul 2. 

 Aflati datele de contact ale organizatiei. Aveti nevoie de urmatoarele informatii: 

• Numele organizatiei;

• Codul de identificare fiscala (codul fiscal);

• Contul organizatiei in format IBAN;

Pasul 3. 

Completati datele pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit:

a) daca aveti venituri din salarii:

• completati Declaratia 230 (punctele A si B);

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.

b) daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): 

• completati Declaratia 200 (punctul III)

Cei care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 – Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Puteti obtine declaratiile 200 si 230 de la administratiile financiare, le puteti descarca de pe situl Ministerului Finantelor Publice (portal ANAF, zona de asistenta a contribuabililor, persoane fizice, formulare), puteti ruga o cunostinta sa va faca o copie, puteti cere o copie organizatiei catre care doriti sa directionati 2%.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele, inclusiv datele organizatiei: nume, cod fiscal si cont bancar. Atentie contul bancar in format IBAN are 24 de cifre!

Asta-i tot!

Pasul 4. 

Trimiteti prin posta declaratiile administratiei financiare de la domiciliul dvs. sau depuneti-o chiar dvs. Termenul limita este 25 mai 2015!

V-ati adus contributia la buna cheltuire a fondurilor publice si ati contribuit la o viata mai buna in comunitatea dvs.! Pana la 31 decembrie administratia financiara va centraliza toate informatiile si va vira sumele stranse catre organizatiile beneficiare. 

 

SCOPUL LIBRARIEI MARANATHA 

Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania, este o asociatie crestina inter-confesionala, non-profit, neafiliata nici unei confesiuni religioase, si are ca scop ajutorarea a cat mai multe categorii sociale defavorizate din Romania, cat si proclamarea Evangheliei lui Isus Hristos indeplinind in felul acesta Marea Trimitere. Pentru atingerea celor doua scopuri de mai sus, asociatia a dezvoltat o retea de librarii crestine online pe diferite categorii de produse, cea mai cunoscuta fiind Libraria Maranatha. Scopul Librariei Maranatha este acela de a genera venituri din vanzarea de carti crestine sau alte produse in cadrul librariei, si directionarea profitului net pentru sustinerea financiara a proiectelor in care este implicata asociatia mai sus mentionata. 

 

UNDE NE IMPLICAM

In acest context, Libraria Maranatha finanteaza din profitul obtinut doua mari categorii de proiecte umanitare si de misiune crestina:

1. Sustinerea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave, a batranilor strazii, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, familii sarace, etc.

2. Dezvoltarea actiunilor si proiectelor de misiune crestina in Romania sau in teritoriile istorice romanesti din vecinatatea Romaniei in care marea parte a populatiei este de origine si limba romana.


DIRECTIONAREA PROFITULUI

Cosiliul Director al Asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' hotaraste pentru cine, unde si cand sunt directionate fondurile pentru atingerea celor doua obiective mai sus amintite. Sponsorizarea unor cazuri si actiuni umanitare sau finantarea de actiuni de misiune crestina se poate face integral sau partial atat din profitul Librariei Maranatha cat si integral, partial sau combinat din donatii si sponsorizari venite in cadrul asociatiei.

AJUTAM CAZURI SI PROIECTE UMANITARE

 Sustinerea si salvarea copiilor bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli grave, ramane principalul obiectiv al Librariei Maranatha. De asemenea ne implicam in ajutorarea batranilor strazii, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, familii sarace, etc. Alocarea fondurilor din cadrul librariei se va face tinand cont si de sumele pe care asociatia le va strange si aloca pentru un caz umanitar. In functie de sumele din donatii si profitul obtinut in cadrul librariei, conducerea asociatiei va hotara directionarea fondurilor din profitul librariei. Fiecare client va avea posobilitatea sa afle noutatile despre cazul umanitar in care ne implicam prin stirile si materialele video pe care le vom posta pe site. 

 


SPONSORIZAM ACTIUNI SI PROIECTE DE MISIUNE CRESTINA

Asociatia noastra organizeaza si desfasoara proiecte de misiune crestina din diferite zone din tara. De asemenea, sponsorizam si finantam proiecte de misiune crestina organizate si grupuri de frati crestini, organizatii crestine sau biserici crestine. Libraria Maranatha directioneaza fonduri din profitul obtinut din vanzarile de carti crestine si alte produse in cadrul librariei spre astfel de proiecte de misiune. Urmarim sa sponsorizam acele proiecte care au ca scop indeplinirea Marii Trimiteri si cele in care oamenii sunt ajutati sa Il cunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Prioritatea noastra este distribuirea de Biblii in zonele izolate din Romania unde Evanghelia sub alte forme patrunde mai greu. Nu ne vom limita numai la distribuirea de Biblii ci vom sponsoriza si proiecte: educative, scoli biblice de vacanta, evanghelizari, etc.

 

CINE POATE PRIMI SPONSORIZARE


Orice frate crestin, grupuri de frati, organizatii crestine sau biserici crestine poate primi sponsorizare pentru proiecte de misiune crestina din partea noastra daca indeplineste conditiile de mai jos. Asociatia noastra va pune la dispozitie site-uri speciale dedicate proiectelor de misiune crestina pe care le finanteaza si in care este implicata, in care veti gasi detaliat conditiile de indeplinit pentru a putea primi o finantare sau o sponsorizare din partea noastra. Aceste site-uri sunt: www.misiunecrestina.ro, www.slujirecrestina.ro


CE FEL DE PROIECTE SPONSORIZAM

Finantam sau sponsorizarizam proiecte de misiune cu literatura religioasa, distribuire gratuita de Biblii, scoli sau cluburi biblice pentru copii, etc.


CAND SPONSORIZAM

Sponsorizam permanent asemenea proiecte de misiune crestina cu conditia ca sa nu avem nici un proiect in derulare care sa ne solicite resursele materiale sau financiare in acel moment. De asemenea, sponsorizam si finantam astfel de proiecte in limita resurselor disponibile in cadrul Librariei, alocate unor astfel de proiecte cat si in cadrul asociatiei. Libraria Maranatha intentioneaza ca in viitorul apropiat sa organizeze sesiuni de depunere a proiectelor de misiune pentru care se solicita finantare sau sponsorizare.


CUM SPONSORIZAM

Proprietarul de drept al Librariei Maranatha este asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' care gestioneaza juridic resursele materiale si financiare ale Librariei Maranatha. In acest context, fiecare proiect de misiune crestina este finantat sau sponsorizat de asociatia MSPR, indeplinind toate criteriile si formele legale ale unei sponsorizari. Proiectele de misiune crestina pot fi sponsorizate sau finantate integral sau partial. Beneficiarul sponsorizarii trebuie sa de-a dovada de transparenta in folosirea fondurilor. Metodele de transparenta vor fi expuse beneficiarului inainte de primirea sponsorizarii si vor consta in: facturi, materiale video si galerii foto, procese verbale, etc. Asociatia MSPR poate prelua respectivul proiect de misiune crestina si sa il mediatizeze pentru atragerea de noi fonduri sau resurse materiale din donatii.

 

RAPORTUL DE ACTIVITATE

O conditie obligatorie pentru a primi din partea Librariei Maranatha o sponsorizare sau finantare pentru proiecte de misiune crestina, este raportul de activitate. Fiecare ban cheltuit trebuie justificat cu facturi si procese verbale. Fiecare aspect al implementarii proiectului de misiune crestina trebuie dovedit cu galerii foto, interviuri si imagini video. Asociatia MSPR isi rezerva dreptul de a trimite reprezentanti care sa urmareasca implementarea proiectului de misiune crestina si sa filmeze activitatea. Raportul de misiune si activitate va fi postat in forma scrisa, video si foto pe site-ul Librariei Maranatha si in reteaua de bloguri crestine a a asociatiei MSPR.


PROMOVAREA LIBRARIEI MARANATHA

Beneficiarul sponsorizarii sau al finantarii unui proiect de misiune crestina din partea Librariei Maranatha trebuie sa demonstreze si sa dovedeasca ca poate sa promoveze mai departe imaginea Librariei Maranatha si activitatea ei alaturi de cea a asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania''. Mai multe detalii despre criteriile de selectare a unui proiect de misiune crestina in vederea sponsorizarii din partea Librariei Maranatha vor fi oferite intr-un articol dedicat atat pe site-ul librariei cat si in reteaua de site-uri si bloguri crestine nationale.


Pentru detalii suplimentare:

Email: librariamaranatha(@)gmail.com
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

www.librariamaranatha.ro

www.misiunecrestina.ro

www.slujirecrestina.ro