0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.
Aboneaza-te la feed-uri RSS

Viata crestina practica

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 3228

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Cele 5 niveluri ale leadershipului

  Carte de leadership de John Maxwell, unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti de leadeship la nivel mondial.

  Intr-un limbaj extrem de accesibil si prin intermediul unor exemple concrete, John C. Maxwell ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala, ce poate fi aplicat intr-o multitudine de organizatii, indiferent de dimensiunea acestora. Este vorba despre cele cinci etape de leadership, autorul aratandu-le cititorilor cum pot aprofunda fiecare nivel astfel incat sa ajunga sa aiba o influenta cat mai mare in sfera in care isi desfasoara activitatea, transformandu-se in lideri respectati si de succes.

  35,00 RON
 2. Harta succesului

  Succesul este dificil de definit. Multi il echivaleaza cu bogatia, puterea si fericirea. Dar adevaratul succes nu e ceva ce achizitionezi sau ceva ce "iti iese". E mai degraba o calatorie pe care o intreprinzi de-a lungul intregii vieti. "Definitia succesului nu este identica pentru doi indivizi... procesul, cu toate acestea, este acelasi pentru oricine", afirma John C. Maxwell.
  22,00 RON
 3. Cele 17 legi ale muncii in echipa | Carti de leadership

  Fiecare dintre noi face parte dintr-o echipa. Daca sunteti casatorit, dvs. si partenerul dvs. formati o echipa. Daca sunteti angajat al unei organizatii, dvs. si colegii dvs. formati o echipa. Daca va dedicati unei organizatii non-profit, faceti parte dintr-o echipa de voluntari.
  30,00 RON
 4. Doctrina Trinităţii - Studiu biblic

  Augustin a declarat la un moment dat „Dacă îl înţelegi, nu este Dumnezeu“. Acesta a avut perfectă dreptate când a spus aceste cuvinte pentru ca niciun om nu ar putea sa aiba puterea de a-l înțelege pe deplin pe Dumnezeu, însă scopul nostru este acela de a ne sili cât putem să înțelegem cine este și cum este Dumnezeu.

  30,00 RON
 5. Doctrina crestina - Studiu biblic

  Alister McGrath are ca tel, prin cartea aceasta, să invete şi să explice care este rolul și functia pe care o are doctrina. Doctrina este imaginea responsabilă şi ascultătoare a bisericii asupra tainelor credinţei. De asemenea, doctrina este un protector al credinței creștine împotriva comentariilor și a interpretărilor nepotrivite sau neadecvate, oferind o matriță de interpretare a problemelor spinoase și neclare a experienței umane. Doctrina este urmarea normala al gândirii creştine despre tainele credinţei. Doctrina ingaduie interpretarea şi schimbarea situațiilor neclare ale experienţei umane în această lume. Doctrina ne arată calea formării unei idei despre lume, pe baza căreia pot fi transformate atitudinile creştinilor şi pot fi studiate spre soluționare multe probleme din mai multe domenii - social, spiritual, moral, etic sau politic.

  30,00 RON
 6. Evanghelizarea si suveranitatea lui Dumnezeu - Studiu biblic

  Lucrarea aceasta crestina ne reda implicaţiile pe care le are doctrina suveranităţii lui Dumnezeu în misiunea de evanghelizare, în datoria oamenilor de a evangheliza şi privitoare la modul in care oamenii realizeaza misiunea de a răspândi această Veste Bună

  30,00 RON
 7. Botezul crestin

  Botezul este poate cel mai important sacrament al Bisericii, savarsit de toate confesiunile crestine ca actul de intrare in comunitatea eclesiala. Studiul de fata arata ca botezul crestin, practicat chiar in ziua de nastere a Bisericii, Ziua Cincizecimii, nu a parut intr-un vacuum ci este produsul unui proces evolutiv al ritualurilor de curatire din Vechiul Testament si al altor forme de botez.
  18,00 RON
 8. Cand dorm copiii

  ISBN: 973-85717-0-7 Nr. pagini: 132 Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
  13,00 RON
 9. Afganistan, lacrimile mele

  CUPRINS 1. Afganistanul in flacari 2. Iesi afara din viata mea 3. Inca un pas 4. Rasunetul unei chemari 5. Izbucnire de bucurie 6. O data si inca o data 7. Calatorie in tinutul Hindu Kush 8. Profesorul de incredere 9. Cel de-al patrulea frate 10. Noaptea in care a venit armata din Nord 11. Compliment neasteptat 12. Intampari neprevazute in Peshawar 13. Usi bine zavorate 14. Le voi spune 15. Foame ascunsa 16. Lumina in fata logicii 17. "Acum cine ne va spune ca vom reusi?" 18. Certitudine incredibila 19. Cine a sunat la usa 20. Prietenii mei placuti si fara studii 21. El nu se joaca cu noi

  18,50 RON
 10. Ce vrea Dumnezeu de la mine

  ISBN: 978-973-8983-94-6 Nr. pagini: 182 Dimensiuni: 10 x 14 cm
  10,00 RON
 11. Biserica condusa de scopuri. Cresterea ei fara compromiterea misiunii si a mesajului

  CUPRINS

  Navigand pe valuri spirituale Partea întai

  • Vazand imaginea de ansamblu

  1. Povestea bisericii din Saddleback

  2. Mituri referitoare la cresterea bisericii

  Partea a doua

  • Cum sa deveniti o biserica condusa de scopuri

  3. Ce conduce biserica ta

  4. Temelia unei biserici sanatoase

  5. Definirea scopurilor

  6. Comunicarea scopurilor

  7. Organizarea conforma cu scopurile

  8. Aplicarea scopurilor

  Partea a treia: Castigarea comunitatii pentru Hristos

  9. Care îti este tinta

  10. Cunoasterea celor de langa tine

  11. Dezvoltarea strategiei

  Partea a patra: Strangerea unei multimi

  12. Cum a atras Isus multimile

  13. Închinarea poate fi o marturie

  14. Pregatirea unui program orientat spre cei nemantuiti

  15. Alegerea muzicii

  16. Cum sa predici pentru cei nemantuiti

  Partea a cincea: Zidirea bisericii

  17. Transformarea participantilor în membri (adunare)

  18. Formarea membrilor maturi (dedicati)

  19. Transformarea membrilor în slujitori (nucleu)

  20. Scopul lui Dumnezeu pentru biserica ta

  34,00 RON
 12. Cele mai eficiente 21 de minute din ziua unui lider

  La ce efort ai fi dispus pentru a-ti optimiza capacitatea ta de lider?Ce ai zice sa acorzi doar 21 de minute pe zi?

  31,00 RON
 13. Comentarii biblice asupra conducerii

  Daca doresti sa stii, sa studiezi sau sa predai lectii de conducere, aceste Comentarii biblice asupra conducerii semnate John C. Maxwell te pot ajuta! Te vor incuraja si te vor echipa sa infrunti provocarile secolului al XXI-lea cu nemuritoarele principii de conducere dinamica disponibile in Cuvantul lui Dumnezeu.

  110,00 RON
 14. Cum sa ne rugam - Cuvantul lui Dumnezeu - Cum sa te eliberezi din intariturile spirituale

  CUPRINS Introducere 1. Cum sa invingem idolatria 2. Cum sa invingem necredinta 3. Cum sa invingem mandria 4. Cum sa invingem inselaciunea 5. Cum sa invingem teama ca nu suntem iubiti 6. Cum sa invingem sentimentul de respingere 7. Cum sa invingem dependenta 8. Cum sa invingem intariturile din domeniul alimentatiei 9. Cum sa invingem sentimentele constante de vina 10. Cum sa invingem disperarea in urma unei pierderi 11. Cum sa invingem lipsa de iertare 12. Cum sa invingem depresia 13. Cum sa invingem intariturile sexuale 14. Cum sa-l invingem pe dusman 15. Este randul tau!

  32,00 RON
 15. Cum sa scapi de ingrijorare pentru...totdeauna

  Cuprins Te invit să invingi ingijoararea 1. Ce e in neregulă cu mine? 2. Mai multe zile decat bani 3. Pană cand moartea ne va despărti 4. Stii unde-ti sunt copiii? 5. Am 30 de ani si sunt incă necăsărtorită 6. De ce trebuie sa fiu eu aia responsabilă? 7. Ai grijă cu aia 8. Nu vreau să mă duc! 9. După faptă si răsplată 10. Ce vor crede ceilalti? 11. Ce ar trebui să fac? 12. Poţi fugi dar nu te poti ascunde

  24,00 RON
 16. De ce Doamne?

  Cuprins Cuvant înainte: Într-o situatie grea, o pace plăcută si neobisnuită de Joni Eareckson Tada ...Si un cuvant de mangaiere si sperantă De ce, Doamne? Cand Dumnezeu este de neînteles De ce nu Îi pasă lui Dumnezeu? Inima Lui Dumnezeu De ce permite Dumnezeu necazurile? Scopul lui Dumnezeu De ce eu? Cand inima mea este cea frantă De ce nu vorbeste Dumnezeu? Bunătatea lui Dumnezeu De ce a permis Dumnezeu să se întample ceea ce era mai rău? Dincolo de mormant De ce a făcut Dumnezeu aceasta? El stie ce e mai bine De ce nu îi protejază Dumnezeu pe cei pe care îi iubeste? Planul lui Dumnezeu nu mă include doar pe mine De ce nu mi-a răspuns Dumnezeu la rugăciune? El Îsi tine cuvantul De ce nu a intervenit Dumnezeu? El lucrează la timpul potrivit De ce nu s-a îngrijit Dumnezeu de nevoile mele? El este îndeajuns De ce nu face Dumnezeu o minune? Doar cu ajutorul Lui Epilog: De ce nu mă fereste Dumnezeu de suferintă? El mă va elibera

  20,00 RON
 17. Devenind femeia visurilor lui - Sapte calitati dupa care tanjeste oricare barbat

  Iti doresti sa fi femeia visurilor sotului tau? Femeia de la care se desparte cu greu dimineata pentru a merge la munca si la care de-abia asteapta sa revina acasa seara? Devenind femeia visurilor lui îti reda o viziune clara asupra rolului special si unic pe care Dumnezeu ti l-a dat doar tie în viata sotului tau. In paginile acestei scrieri vei gasi puse cateva ipostaze ale inimii unor barbati care au împartasit cu mine raspunsurile unui sondaj de opinie pe care l-am efectuat: Cum ai descrie femeia visurilor tale? Ce face sotia ta foarte bine si celelalte femei ar putea lua exemplul ei?

   

  29,00 RON
 18. Duhul Sfant - Asociatul meu

  CUPRINS 1. Comuniunea cu Duhul Sfant - De ce? 2. Cine este Duhul Sfant? 3. Numele si simbolurile Duhului Sfant 4. Duhul Sfant si necredinciosii 5. Duhul Sfant si credinciosii 6. Botezul cu Duhul Sfant 7. Primirea botezului cu Duhul Sfant 8. Identificarea spiritelor rele intr-o persoana 9. Darurile Duhul Sfant 10. Darurile de revelatie 11. Darurile de vorbire 12. Darurile de putere

  22,00 RON
 19. Evanghelizarea musulmanilor - Metode contemporane de contextualizare

  Biserica a fost o perioada destul de mare de timp programata sa primeasca iminenta rezultatelor slabe ivite în urma stradaniilor de evanghelizare a musulmanilor. Cauza acestui esec în misiune trebuie acum cercetata si rezolvata, deoarece lumea din zilele noastre revine la viata în prezenta comunitatii religioase musulmane.

  25,00 RON
 20. Femeile remarcabile ale Bibliei si mesajul lor pentru tine

  Femeile remarcabile ale Bibliei si mesajul lor pentru tine.

  26,00 RON
 21. Ghidul femeii pentru o viata plina de Duhul Sfant

  Cuprins 1. In intampinarea Duhului Sfant 2. Darul extraordinar al lui Dumnezeu 3. Reinnoirea din interior spre exterior 4. De ce sa vorbim in alte limbi? 5. Cultivand roada Duhului 6. Femeia inzestrata cu daruri pentru slujire 7. Luptatoarea neinfricata si plina de Duhul Sfant 8. Rugaciunea prin Duhul 9. Asteptarile noastre – interventia lui Dumnezeu 10. Umblarea prin Duhul 11. Evitarea capcanelor 12. Proclamarea Vestii Bune!

  22,00 RON
 22. Harul tragediei, Cand ceea ce stii despre Dumnezeu este tot ce ai

  CUPRINS Multumiri Capitolul 1: Viata în mijlocul haosului Capitolul 2: Căile de nepătruns ale lui Dumnezeu TEOLOGIA TRANSCENDENTEI Capitolul 3: Tăramul Celui „Totalmente Altul” DUMNEZEU ESTE DRAGOSTE Capitolul 4: Temelia tuturor lucrurilor DUMNEZEU ESTE BUN Capitolul 5: Întaiul adevăr necesar DUMNEZEU ESTE SFANT, IAR EU NU Capitolul 6: Refugiul nostru sigur ATRIBUTELE "OMNI" ALE LUI DUMNEZEU Capitolul 7: Nimic nu s-a schimbat – si nu se va schimba vreodată DUMNEZEU ESTE IMUABIL Capitolul 8: În labele adevăratului Leu SUVERANITATEA LUI DUMNEZEU Capitolul 9: Căldura trupului TRAIREA IN PARTASIA CREDINCIOSILOR Capitolul 10: Marea artă CONVERSATIA CU DUMNEZEU Note

  25,00 RON
 23. Crestinismul pe intelesul tuturor

  ISBN: 978-973-8983-62-5 Nr. pagini: 170
  16,00 RON
 24. De la obisnuit la extraordinar

  ISBN: 978-973-8983-48-9 Nr. pagini: 382 Dimensiuni: 12.5 x 16.5 cm
  22,00 RON
 25. Discursuri pentru crestini

  ISBN: 978-973-8693-22-0 Nr. pagini: 288 Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
  21,00 RON
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 3228

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5