0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Carti A.W. Tozer

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 88

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. cod: PS0512 Crestinul acela incredibil Crestinul acela incredibil

  Crestinul acela incredibil

  In efortul nostru de a face lucrarea Domnului, adesea pierdem legatura cu Domnul lucrarii si literal, ii obosim pe oamenii nostri. Am auzit nu doar un singur pastor laudandu-se ca biserica lui era una ,,vie'', aratand pe agenda incarcata, ca dovada: cate o activitate in fiecare seara si multe intalniri in timpul zilei. Desigur, ca lucrul acesta nu demonstreaza nimic altceva decat ca pastorul si biserica sunt ghidati de o filozifie spirituala gresita. Mare parte a acestor activitati devoratoare de timp sunt inutile, iar altele de-a dreptul ridicole. ,,Dar'', spun castorii inflacarati care conduc custile de veverite religioase, ,, acestea asigura partasia si tin oamenii uniti.''
  15,00 RON
 2. cod: PS0515 Omul salasul lui Dumnezeu, A.W. Tozer Omul salasul lui Dumnezeu, A.W. Tozer

  Omul: salasul lui Dumnezeu

  Cu multi ani în urmă am decis să prefer să caut adevărul,decât să fiu fericit în nepasare.Dacă nu le pot avea pe amandoua, atunci prefer adevărul, deoarece in cer vom avea destul timp să fim fericiți.

  15,00 RON
 3. cod: PS0517 Dumnezeu in urmarirea omului, A.W. Tozer Dumnezeu in urmarirea omului, A.W. Tozer

  Dumnezeu in urmarirea omului

  Dumnezeu in urmarirea omului de A. W. Tozer
  15,00 RON
 4. cod: PS0520 Născut după miezul nopţii, A.W. Tozer Născut după miezul nopţii, A.W. Tozer

  Nascut dupa miezul noptii

  Singurele lucruri clare pe care le aduc scrieriile acestor pagini sunt dragostea pentru Dumnezeirea Triună şi ingrijorarea pentru cresterea spirituală a Bisericii pe care Domnul nostru Isus Hristos a cumpărat-o cu propriu Lui sânge.Rugăciunile mele însoţesc cartea respectiva şi pe toţi cei care o vor citi.

  15,00 RON
 5. cod: PS0524 Sfetnicul, A.W. Tozer Sfetnicul, A.W. Tozer

  Sfetnicul

  Duhul caută un loc de odihnă pentru picioarele Lui. El îl caută şi eu aud fâlfâitul aripilor Sale sfinte, şi aud glasul tânguitor al Lui, care este întristat şi stins. Îl văd căutând semne de pocăinţă, semne de durere în inimă şi îl văd căutând să ridice judecata lui Dumnezeu de peste biserică. Când Dumnezeu va judeca lumea, va fi foc şi teroare, însă Dumnezeu vrea să judece Biserica acum. El vrea să te judece pe tine şi pe mine – pe copiii Lui. El vrea să înceapă de la Casa Domnului, şi vrea să înceapă să ne judece, iar absenţa puterii depline a Duhului Sfânt este o condamnare continuă.
  15,00 RON
 6. cod: PS2193 Preţul neglijenţei de A. W. Tozer Preţul neglijenţei de A. W. Tozer

  Preţul neglijenţei

  Pretul pe care crestinii buni si seriosi il platesc pentru ca nu fac nimic este acela de a fi condusi de acele minoritati foarte galagioase ale caror singure calificari pentru a conduce sunt o ambitie aroganta si o voce puternica. Intotdeauna au fost si vor fi  astfel de oameni in adunarile sfintilor. Ei cunosc cel mai putin si vorbesc cel mai mult, in timp ce oamenii evlaviosi si chibzuiti renunta prea adesea la conducere in favoarea lor, in loc sa le opuna rezistenta. Mai tarziu, aceleasi suflete docile dau din cap si isi plang captivitatea. Insa atunci este prea tarziu.

  15,00 RON
 7. cod: PS0537 Inchinarea, giuvaerul pierdut de A.W. Tozer Inchinarea, giuvaerul pierdut de A.W. Tozer

  Inchinarea: giuvaerul pierdut

  Închinarea este bijuteria pierduta în evanghelismul de astazi.Suntem foarte organizaţi,lucrăm si avem propriile noastre agende,avem totul,dar nu avem abilitatea de a ne închina.

  2,00 RON
 8. cod: PS0540 Urmarirea lui Dumnezeu, A.W. Tozer Urmarirea lui Dumnezeu, A.W. Tozer

  Urmarirea Lui Dumnezeu

  David J. Fant spunea de Tozer ca scris cartea "Urmărirea lui Dumnezeu" practic pe genunchi.Lucrul acesta explică puterea şi binecuvântarea de care a fost însoţit.

  15,00 RON
 9. cod: PS0543 Isus, Omul nostru in slava, A.W. Tozer Isus, Omul nostru in slava, A.W. Tozer

  Isus, Omul nostru in slava

  Comentarii biblice epistola catre Evrei

  15,00 RON
 10. cod: PS0546 Rădăcina celor drepţi de A.W. Tozer Rădăcina celor drepţi de A.W. Tozer

  Rădăcina celor drepţi

  Aceste capitole au luat fiinţă într-o perioadă de vreo cinci ani şi au fost scrise în multe locuri şi în diferite împrejurări interesante. Ele nu sunt în nici un fel nişte eseuri religioase paşnice, ci au luat naştere în mijlocul vieţii. Şi deşi ele au în obiectiv, după cum sper, cerul, nu sunt totuşi niciodată prea departe de lumea aspră în care copiii lui Dumnezeu se luptă, lucrează şi se roagă.

  15,00 RON
 11. cod: PS0554 Intorc vorba diavolului de A.W. Tozer Intorc vorba diavolului de A.W. Tozer

  Intorc vorba diavolului

  Fragmente sugestive

  Când a predicat cele douăsprezece predici publicate în cartea de faţă, pastorul Tozer a spus bisericii sale din Chicago: „N-am petrecut niciodată mai mult timp, n-am avut parte niciodată de mai multă durere şi niciodată nu am stat mai mult în rugăciune pentru oricare alte serii de predici din slujirea mea. Din cauza importanţei acestora, am simţit realmente cum Satan încerca să zădărnicească scopul lui Dumnezeu. Simţeam că sunt în contact direct cu iadul. În biserică sunt foarte mulţi orbi spiritual, iar lucrul acesta mă face să-I spun lui Dumnezeu că vreau să pot vedea – vreau să fiu un om care să vadă scrisul cu litere mici. Vreau să înţeleg, să pătrund adânc şi să am discernământ în ceea ce priveşte planul complet al lui Dumnezeu. Vreau să evaluez situaţia şi să o văd aşa cum o vede Dumnezeu – să ştiu rolul lui Dumnezeu în această vreme de confuzie religioasă. Acum, acest lucru face ca viaţa cu un astfel de om să nu fie tocmai uşoară. Nu-l face popular şi nici nu creează probleme poliţiei ca să ţină în frâu mulţimea simpatizanţilor. Această serie de predici m-au forţat deseori să merg pe urmele opoziţiei şi ispitei până în faţa duşmanului! Dar aş prefera mai degrabă să fie aşa, decât să fiu nevoit să recunosc – aşa cum alţii vor trebui să recunoască – faptul că o viaţă întreagă am predicat Cuvântul lui Dumnezeu şi totuşi nu m-am întâlnit niciodată cu diavolul în luptă deschisă!

  15,00 RON
 12. cod: PS0556 Credinţa dincolo de raţiune de A.W. Tozer Credinţa dincolo de raţiune de A.W. Tozer

  Credinţa dincolo de raţiune

  Fiecare om este ceea ce admiră în taină. Dacă aş putea afla ce admiri, aş şti ceea ce eşti fiindcă oamenii sunt ceea ce gândesc când sunt liberi să se gândească la ce vor.

  „Întreaga personalitate umană trebuie să se lase pradă unei apucări strânse şi agresive a lui Isus şi să spună: ’Da, Doamne, eşti al meu, chiar dacă mă costă sângele şi moartea. Eşti al meu chiar dacă mă costă pierderea prietenilor. Eşti al meu chiar dacă asta înseamnă pierderea slujbei, a poziţiei sau a rangului!’”

  Aceia care insistă asupra faptului că Domnul Dumnezeu le face pe plac, lăsând-i să meargă mai departe aşa cum sunt şi că la sfârşit, tot le va spune: „Veniţi, slujitori credincioşi”, sunt nebuni. Cineva trebuie să le spună acest lucru acum.

  15,00 RON
 13. cod: PS0560 Tragedie in Biserica, A.W. Tozer Tragedie in Biserica, A.W. Tozer

  Tragedie in Biserica - lipsa darurilor

  Cei care mă cunosc, probabil nu mă consideră un om prea vesel. Dar, slavă lui Dumnezeu, cunosc ceva despre adevărata bucurie a Domnului şi cred că ar trebui ca noi să fim un popor vesel.

  Cred cu adevărat că lumea tristă este atrasă de strălucirea spirituală – de adevărata strălucire. Unele biserici îi antrenează pe uşieri să zâmbească arâtându-şi cât mai mulţi dinţi posibil. Însă eu pot să simt acest fel de manifestare, iar atunci când sunt salutat de cineva care zâmbeşte pentru că a fost dresat să zâmbească, ştiu că dau mâna cu înotătoarea unei foci dresate. Când căldura şi bucuria Duhului Sfânt sunt prezente într-o adunare şi când oamenii sunt involuntar bucuroşi, rezultatul este că au o influenţă minunată asupra altora.

  15,00 RON
 14. cod: PS0564 Ce s-a întâmplat cu închinarea? Ce s-a întâmplat cu închinarea?

  Ce s-a întâmplat cu închinarea?

  Venirea Domnului se apropie. Încerc să predic de fiecare dată cu acest gând în minte. Tot ceea ce scriu, scriu având această posibilitate în minte. Doresc să mai scriu încă o carte pe tema închinării înaintea lui Dumnezeu. Dacă nu voi reuşi să o scriu, nu va fi nici o problemă. Aş prefera ca Domnul Isus să vină decât ca eu să scriu cartea. Am citit despre John Wesley că a fost întrebat odată cum ar reacţiona dacă Cristos ar veni chiar în noaptea aceea. Răspunsul lui imediat a fost: Nu cred că-mi voi schimba nici unul din planurile mele.

  15,00 RON
 15. cod: PS0565 Rutină, putreziciune sau trezire de A.W. Tozer Rutină, putreziciune sau trezire de A.W. Tozer

  Rutină, putreziciune sau trezire

  Scopul meu este să trezesc pe câţiva din somn. Ştiu că este imposibil să-i trezesc pe toţi, dar sper să trezesc câţiva.

  Avem la dispoziţie o oră ca să ne pregătim pentru eternitate. Să eşuezi în a te pregăti este un act de nebunie morală. Dacă ţi se dă o zi în care să te pregăteşti, iar tu permiţi ca orice să împiedice pregătirea, aceasta este o nebunie de neiertat pentru oricine. Dacă suntem în rutină spirituală, nimic din această lume nu ar trebui să ne împiedice. Nimic din această lume nu e vrednic să facă aceasta. Dacă credem în veşnicie, dacă credem în Dumnezeu, dacă credem în viaţa veşnică a sufletului, atunci nimic nu este suficient de important ca să ne facă să comitem un asemenea act de nebunie morală.

  15,00 RON
 16. cod: LA0859 Cine L-a rastignit pe Isus de A. W. Tozer Cine L-a rastignit pe Isus de A. W. Tozer

  Cine L-a rastignit pe Isus?

  Numar Pagini: 15
  Format: 13 x 20 cm
  ISBN: 973-8090-31-8

  16,00 RON
 17. cod: LA0871 Despre Dumnezeu si oameni de A. W. Tozer Despre Dumnezeu si oameni de A. W. Tozer

  Despre Dumnezeu si oameni

  Numar Pagini: 98
  Format: 13 x 20 cm

  12,00 RON
 18. cod: LA0875 Dumnezeu vorbeste celui ce ia seama de A. W. Tozer Dumnezeu vorbeste celui ce ia seama de A. W. Tozer

  Dumnezeu vorbeste celui ce ia seama

  Numar Pagini: 148
  Coperta: brosata
  Format: 20 x 13 cm
  ISBN: 973-8090-34-2

  14,00 RON
 19. cod: LA0882 Închinare şi distracţie de A. W. Tozer Închinare şi distracţie de A. W. Tozer

  Închinare şi distracţie

  Numar Pagini: 164
  Coperta: brosata
  Format: 20 x 13 cm

  14,00 RON
 20. cod: PS7506 Thomas Haire, instalatorul din Lisburne, un om al rugaciunii A.W. Tozer Thomas Haire, instalatorul din Lisburne, un om al rugaciunii A.W. Tozer

  Thomas Haire, instalatorul din Lisburne, un om al rugaciunii

  Marturie crestina.

  O scurta relatare a modului in care a lucrat Dumnezeu cu Thomas Haire

  5,00 RON
 21. cod: PS7069 Cum sa fii umplut cu Duhul Sfant, A W Tozer carti Cum sa fii umplut cu Duhul Sfant, A W Tozer carti

  Cum sa fii umplut cu Duhul Sfant - A.W. Tozer

  Cum sa fii umplut cu Duhul Sfant - A.W. Tozer

  5,00 RON
 22. cod: PS7070 Acei metodisti uimitori A.W. Tozer Acei metodisti uimitori A.W. Tozer

  Acei metodisti uimitori

  Prin Tozer, „Acei metodisti uimitori” ne vorbesc si noua astazi chemandu-ne inapoi la sfintenie, la ucenicie adevarata, la responsabilitate morala, la dedicare fata de Hristos, curatia vietii si a gandului, si la ingrijirea plina de credinciosie a „turmei lui Dumnezeu”.

  Cine calca pe urmele lor?

  5,00 RON
 23. cod: PS2072 Succesul si crestinul de A W Tozer Succesul si crestinul de A W Tozer

  Succesul si crestinul - costul si criteriile maturitatii spirituale

  Costul si criteriile maturitatii spirituale

  15,00 RON
 24. cod: LA2087 Lumea: teren de joaca sau camp de lupta A. W. Tozer Lumea: teren de joaca sau camp de lupta A. W. Tozer

  Lumea: teren de joaca sau camp de lupta

  Creştinismul a exercitat o influenţă dominantă asupra gândirii înaintaşilor nostri. Aceştia concepeau lumea ca pe un câmp de luptă. Ei credeau ca păcatul, diavolul şi iadul constituiau una dintre forţe, iar Dumnezeu, dreptatea şi raiul, cealaltă. Prin chiar natura lor, aceste forţe erau pentru totdeauna în opoziţie, cu o ostilitate profundă, gravă, de neîmpăcat... Ce diferit stau lucrurile astăzi! Datele problemei sunt aceleaşi, însă interpretarea s-a schimbat complet. Oamenii se gândesc la lume nu ca la un câmp de luptă, ci ca la un teren de joacă. Nu ne aflăm aici pentru a lupta, ci pentru a zburda... Acesta, cred eu, e un rezumat nepărtinitor al filozofiei religioase a omului modern, mărturisită pe faţă de milioane de oameni şi îmbrăţişată tacit de multe alte milioane, care o pun în practică fără s-o fi exprimat verbal.

  9,00 RON
 25. cod: PS4156 Eu ii spun erezie de A W Tozer Eu ii spun erezie de A W Tozer

  Eu ii spun erezie

  Mesaje din prima epistola a apostolului Petru

  15,00 RON
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 88

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4