0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | 0762 017 078 | comenzi@librariamaranatha.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

Discipline Spirituale

Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 57

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. cod: LF0060 O viata traita in Duhul de George O. Wood O viata traita in Duhul de George O. Wood

  O viata traita in Duhul

  Cuprins Prefată de Randy Hurst Cuvant înainte de Dr. James Bradford Cuvant înainte de George P. Wood Introducere Capitolul 1 – Persoana Duhului Sfant Capitolul 2 – Botezul si umplerea cu Duhul Sfant Capitolul 3 – O dovadă continuă Capitolul 4 – Duhul Sfant si vorbirea în limbi Capitolul 5 – Roada Duhului Capitolul 6 – Darurile Duhului Capitolul 7 – În chip cuviincios si cu randuială Capitolul 8 – Lucrarea Duhului Concluzie – Dă mai departe o mostenire întreagă Plan de actiune

  20,00 RON
 2. cod: CC0132 O teologie a consilierii crestine de Jay E. Adams O teologie a consilierii crestine de Jay E. Adams

  O teologie a consilierii crestine

  O teologie a consilierii creştine uneşte doctrina biblică şi trăirea practică. Mântuirea,principalul centru de interes pentru teologia practică, este de multe ori definită prea îngust, apreciindu-se că ea înseamnă „eliberarea de consecinţele păcatului". Dar Dumnezeu face mai mult de atât - El transformă vechea natură păcătoasă în ceva cu totul nou. Cu alte cuvinte, El plămădeşte în Cristos oameni noi.

  Nr. de pagini: 350

  40,00 RON
 3. cod: LG1269 Oglinda deformata - reflectii asupra naturii omului Oglinda deformata - reflectii asupra naturii omului

  Oglinda deformata - reflectii asupra naturii omului

  Reflecţii despre natura omului din perspectivă teologică şi psihologică, precum şi confluenţa dintre teologie şi psihologie.

  5,00 RON
 4. cod: CLC2161 Temelia Credinţei de Donald Macleod Temelia Credinţei de Donald Macleod

  Temelia Credinţei

  Cititorii vor afla aici o combinaţie de teologie calvinistă solidă, preocupare pastorală profundă şi zel evanghelistic.

  24,00 RON
 5. cod: VP1281 Disciplinele spirituale - Vladimir Pustan Disciplinele spirituale - Vladimir Pustan

  Disciplinele spirituale - Vladimir Pustan

  "Intre "trebuie sa fac totul ca sa fiu mantuit" si "sunt mantuit, nu mai trebuie sa fac nimic" stau disciplinele spirituale care nu sunt altceva decat obiceiuri spirituale bune ce se formeaza in timp, obiceiuri ce ne vor ajuta in lupta spirituala, ne vor creste, ne vor desparti de lumea cu ispitele ei, ne vor face mai puternici."

  43,00 RON
 6. cod: LG1063 Dilemele fidelitatii– Conditionari culturale si teologice in traducerea Bibliei de Emanuel Contac Dilemele fidelitatii– Conditionari culturale si teologice in traducerea Bibliei de Emanuel Contac

  Dilemele fidelitatii – Conditionari culturale si teologice in traducerea Bibliei

  Dilemele fidelitatii – Conditionari culturale si teologice in traducerea Bibliei de Emanuel Contac

  60,00 RON
 7. cod: LA0868 Cunoasterea spirituala de Watchman Nee Cunoasterea spirituala de Watchman Nee

  Cunoaşterea spirituala

  Numar Pagini: 120
  Format: 13 x 20 cm
  ISBN: 978-973-8090-66-8

  14,00 RON
 8. cod: LA0873 Duhul de intelepciune si descoperire de Watchman Nee Duhul de intelepciune si descoperire de Watchman Nee

  Duhul de înţelepciune şi descoperire

  Numar Pagini: 115
  Format: 13 x 20 cm
  ISBN: 978-973-8090-39-2

  12,00 RON
 9. cod: LA0899 Omul din interior Omul din interior

  Omul din interior

  ISBN: 978-973-8090-69-9
  Nr. pagini: 13
  4,00 RON
 10. cod: SD7576 In comuniune cu Tatal de Colin Dye In comuniune cu Tatal de Colin Dye

  In comuniune cu Tatal

  O carte de studiu biblic cu privire la doctrina despre Dumnezeu Tatal.

  15,00 RON
 11. cod: NS8423 Rugaciune pentru tineri, carti crestine pentru tineri Rugaciune pentru tineri, carti crestine pentru tineri

  Rugaciunea. Seria de studii biblice pentru tineri

   Seria de studii biblice pentru tineri ,neobisnuit. Fii altfel, studii biblice pentru grupele de tineri .

  28,00 RON
 12. cod: NS560 Viata ta in Cristos partea I - Creşterea în Cristos Viata ta in Cristos partea I - Creşterea în Cristos

  Viata ta in Cristos partea I - (Creşterea în Cristos)

  Ucenic este omul care citeşte, studiază, memorează, înţelege şi aplică Scriptura. Nu avem altă cale obiectivă, îmbibată de puterea lui Dumnezeu de a transforma păcătosul în ucenic asemănător Mântuitorului. Scriptura ne învaţă să ne rugăm şi să ne închinăm în moduri autentice lui Dumnezeu.

  Nr. de pagini: 59

  10,00 RON
 13. cod: LF0008 Duhul ne ajuta sa ne rugam de Robert L. Brandt & Zenas J. Bicket Duhul ne ajuta sa ne rugam de Robert L. Brandt & Zenas J. Bicket

  Duhul ne ajuta sa ne rugam

  Parcurgerea studiului despre rugaciunea biblica, "Duhul ne ajuta sa ne rugam: O teologie biblica a rugaciunii" - constituie un studiu istoric al rugaciunii si apoi trece mai departe in explorarea relevantei rugaciunii in viata credinciosului in vremurile noastre.

  Autorii Robert L. Brandt si Zenas J. Bicket ofera o mina de aur de invatatura pentru oricine cauta sa creasca in har si in dorinta de a sluji in puterea Duhului.

  Va veti bucura si veti fi imbogatiti prin cele tri sectiuni principale de studiu ale acestui valoros si profund comentariu:
  - Rugaciunea in Vechiul Testament
  - Rugaciunea in Noul Testament
  - Rugaciunea in contemporaneitate

  In acest volum veti descoperi totodata anexe indispensabile pentru intelegerea si integrarea rugaciunii in viata personala, cuprinzand:
  - Experiente contemporane privind armura spirituala in rugaciune
  - Aplicatii contemporane ale unirii in rugaciune
  - Marturii contemporane ale unor rugaciuni ascultate

  33,00 RON
 14. cod: HER0038 Religia in formare, Alfred North Whitehead Religia in formare, Alfred North Whitehead

  Religia in formare

  Religia procesualista este o religie a imanentei, o religie naturalista care nu propune racordarea fiintei la un nivel ontologic superior ce i se face descoperit fiintei umane prin revelatie, ci stipuleaza doar cultivarea unei anumite armonii universale realizate in planul imanentei si catre implinirea careia fiinta umana are o tendinta innascuta. Intreaga teologie a lui Whitehead reprezinta o abordare stiintific-empirica asupra Universului, in care incearca sa ii faca loc si lui Dumnezeu, ca factor explicativ pentru anumite fenomene naturale. Cosmologia stiintifica a jucat un rol regulator in raport cu teologia, pe baza acestei cosmologii decizandu-se ce anume este mentinut din teologie si ce trebuie eliminat. Supranaturalul, interventia sa in lume si sensul supra-firesc oferit fiintei umane au fost, bineinteles, primele sacrificate in acest proces de ajustare a teologiei la stiinta.

  In teologia lui Whitehead, religia este anterioara lui Dumnezeu. Nu Dumnezeu este acela care legitimeaza religia, ci religia este aceea care il descopera pe Dumnezeu. Experienta, intuitia religioasa, reprezinta datul primar; cultivandu-si si rationalizand intuitiile sale religioase, omul ajunge si la Dumnezeu. Facand din Dumnezeu un element natural, Whitehead a "dezvrajit" lumea; in Universul procesualist nu se intampla nimic extra-ordinar. Dumnezeul lui Whitehead este cu totul lipsit de relevanta soteriologica, intrucat nu ofera nicio "salvare", niciun sens superior omului, ci doar mentine in functiune procesele naturale carora le este supusa si fiinta umana.

                                                                                                 

  Ovidiu Cristian Nedu

  24,00 RON
 15. cod: HER0040 Vointa de a crede, William James Vointa de a crede, William James

  Vointa de a crede

  Aceasta carte cuprinde cinci prelegeri tinute de William James pe o serie de teme umane fundamentale: credinta, sinuciderea, rationalitatea, filosofia, constiinta si nemurirea. Toate aceste subiecte reprezinta elemente definitorii ale activitatii si gandirii umane in raport cu sine insasi si cu lumea care o inconjoara. Perspectiva adoptata de James in studiul acestor dimensiuni ale existentei umane este atat stiintifica cat si filosofica, filosoful american imbinand cele doua metode cu o abilitate si o ingeniozitate inconfundabile.

  *

  Poate ca cel mai tonic aspect din filosofia lui James este perspectiva sa despre ce este si ce inseamna cu adevarat filosofia. Lucrarea sa, Pragmatism, incepe in mod tipic cu un citat din Chesterton, care declara ca "cel mai important si practic lucru la un om este in continuare perspectiva sa despre univers. . . . Consideram ca intrebarea nu este daca teoria cosmosului afecteaza lucrurile, ci daca, pe termen lung, le afecteaza altceva". Iar James sustine paradoxul sau cu explicatia: "Filosofia care este atat de importanta in fiecare dintre noi nu e o chestiune tehnica, ci este sentimentul mai mult sau mai putin constient al sensului sincer si adanc al vietii. Este doar partial dobandita din carti; reprezinta modul nostru individual de a vedea si de a simti intreaga solicitare a cosmosului".

  Aceste cuvinte pun in discutie conceptia filosofica considerata sacra de marea majoritate a filosofilor profesionisti, care ar socoti subiectul lor degradat de orice condescendenta fata de motivul uman. Acestia ar putea vorbi in tonuri intrucatva incerte despre pozitia rezervata eticii, dar, in ceea ce priveste logica si metafizica, ei sustin cu o mare demnitate si siguranta ca telul nostru este pur impersonal si "obiectiv", si ca nu are nimic de‑a face cu viziunea personala sau chiar si cu "paliativele practice" ale stiintei umane. James i‑a deranjat pe unii si i‑a atras pe ceilalti tocmai pentru ca a venit cu ideea inovatoare de a refuza sa trateze filosofia ca pe un amuzament nefolositor sau ca pe o "gimnastica intelectuala", si a cerut in schimb sa se intocmeasca o legatura rationala intre "teoriile" sustinute de filosofii profesionisti in amfiteatre si credintele in functie de care fiintele umane traiesc in lume.

  Dar aceasta noua perspectiva asupra scopului filosofiei presupune si reflecta o radicala schimbare de atitudine fata de faptele psihologiei. James a patruns pe un teren complet nou prin refuzul sau de a accepta dilema preliminara conform careia pentru a intelegeviata spiritului trebuie ca aceasta sa fie redusa fie la un sistem de categorii intelectuale, fie la un set de principii mecanice.

  Howard V. Knox

  24,00 RON
 16. cod: FC8394 Doctrine fundamentale ale credintei crestine de Roger Weil Doctrine fundamentale ale credintei crestine de Roger Weil

  Doctrine fundamentale ale credintei crestine - caiet de studiu al doctrinelor biblice

  Caietul pentru studiul doctrinelor biblice are 44 de pagini, contine intrebari pentru fiecare lectie si spatii libere pentru luarea notitelor de catre cursant in timpul lectiei.

  25,00 RON
 17. cod: ITM0109 Studiul biblic pe grupe de varsta - Principii, structura si organizare Studiul biblic pe grupe de varsta - Principii, structura si organizare
  Sale

  Studiul biblic pe grupe de varsta - Principii, structura si organizare

  Scopul nostru este sa castigam oameni, prioritatea noastra este sa-i invatam

  Pret Normal: 10,00 RON

  Special Price 8,00 RON

 18. cod: ITM0112 Echiparea sfintilor - Volumul I-A Echiparea sfintilor - Volumul I-A
  Sale

  Echiparea sfintilor - Volumul I-A

  In studiul ''Echiparea sfintilor'' sunt incluse unele dintre cele mai minunate materiale de pregatire. Autorul le-a folosit in lucrarea lui ani indelungati si ele s-au dovedit a fi extrem de eficiente. 

  Pret Normal: 9,00 RON

  Special Price 7,70 RON

 19. cod: ITM0113 Echiparea sfintilor - Volumul I-B Echiparea sfintilor - Volumul I-B
  Sale

  Echiparea sfintilor - Volumul I-B

  In studiul ''Echiparea sfintilor'' sunt incluse unele dintre cele mai minunate materiale de pregatire. Autorul le-a folosit in lucrarea lui ani indelungati si ele s-au dovedit a fi extrem de eficiente

  Pret Normal: 9,00 RON

  Special Price 7,70 RON

 20. cod: GD0002 Un portret a lui Dumnezeu Un portret a lui Dumnezeu

  Un portret a lui Dumnezeu

  Dimensiuni: 14.5 x20.5 cm

  Numar pagini - 305

  25,00 RON
 21. cod: ID7003 Ritmuri sacre de Ruth Haley Barton Ritmuri sacre de Ruth Haley Barton

  Ritmuri sacre

  Alegerea de a-ti stabili propriul ritm sacru este cea mai importanta alegere pe care o poti face in viata.

  26,00 RON
 22. cod: CCV4222 Intelegerea maniei lui Dumnezeu Intelegerea maniei lui Dumnezeu
 23. cod: FC8397 O expunere asupra marturisirii de credinta baptiste de la 1689 de Samuel E. Waldron O expunere asupra marturisirii de credinta baptiste de la 1689 de Samuel E. Waldron

  O expunere asupra marturisirii de credinta baptiste de la 1689

  Recomandata:
  Pastorilor
  Invatatorilor de cateheza
  Profesorilor de teologie

  80,00 RON
 24. cod: CE6855 RAZBOIUL SPIRITUAL RAZBOIUL SPIRITUAL

  RAZBOIUL SPIRITUAL

  96 Pagini
  25,00 RON
Seteaza descrescator

   

Articolele de la 1 la 25 din totalul de 57

 1. 1
 2. 2
 3. 3