0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Comenzi telefonice: 0746 451 355 | comenzi@librariamaranatha.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

Trezire spirituala

Seteaza descrescator

   

4 Articol(e)

 1. cod: NW1232 Pauza dintre reprize - De la succes la semnificatie Pauza dintre reprize - De la succes la semnificatie

  Pauza dintre reprize - De la succes la semnificatie

  Editura: Newordpress

  Data aparitiei: 07.02.2018

  Numar de pagini: 239

  Tip coperta: brosata

  Autor: Bob Buford

  Dimensiune [mm]: -

  Limba: Limba Romana

  30,00 RON
 2. cod: SD1002 Vindecarea familiei destramate a lui Avraam. Viata noua pentru musulmani de Don McCurry Vindecarea familiei destramate a lui Avraam. Viata noua pentru musulmani de Don McCurry

  Vindecarea familiei destramate a lui Avraam. Viata noua pentru musulmani

  Dr. Don McCurry este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre cei mai de prestigiu lideri in atingerea populatiilor musulmane cu Evanghelia lui Isus Hristos. Am stat la picioarele dumnealui timp de multe ore, uimit de intelepciunea sa inspirata de Duhul Sfant. 
  Cartea de fata este un compendiu al anilor de experienta, intelegere si viziune pentru sprijinirea altora care sa devina parte din impartasirea acestei viziuni in zilele noastre!
  25,00 RON
 3. cod: SP10001 Sunt al treilea de Mario Kaschel Simoes Sunt al treilea de Mario Kaschel Simoes

  Sunt al treilea

  "Sunt al treilea" nu este o religie, dar, cu toate acestea, o atitudine gratie careia multi oameni au fost adusi la Dumnezeu.
  Mario Kaschel Simoes - vorbitor si autor specializat in comunicare, motivare, managementul resurselor umane si conducere, instructor autorizat in cadrul echipei Josh Maxwell.
  6,00 RON
 4. cod: SCR0396 Povestea Lui Dumnezeu, povestea ta de Max Lucado Povestea Lui Dumnezeu, povestea ta de Max Lucado

  Povestea Lui Dumnezeu, povestea ta

  Mai presus de noi insine si in jurul nostru, Dumnezeu pune in scena un scenariu grandios, scris de insasi mana Lui, orchestrat de vointa Lui si care se desfasoara dupa calendarul Lui; iar tu faci parte din scenariu. „In Cristos aflam cine suntem si pentru ce traim. El ne-a avut in vedere si ne-a pregatit o viata minunata, care face parte din planul Lui de ansamblu, plan care se implineste prin toate si prin toti.“

  Nimeni nu spune mai frumos povestea lui Dumnezeu decat Max Lucado. Acum insa, el doreste sa afli si povestea ta. Povestea lui Dumnezeu, povestea ta este mai mult decat o lectura motivationala. Este o harta care-ti arata drumul catre o viata minunata.

  29,00 RON
Seteaza descrescator

   

4 Articol(e)