





Reţete vegane fără gluten şi cu un conţinut redus de glucide fermentabile
VS2136

❤️Amelia are urgent nevoie de noi!
Amelia are 3 anișori și suferă de CANCER. Are nevoie urgent de 25.000 € pentru tratament în Turcia. 👉 Donează acum pentru viața ei!
O alimentaţie cu un conţinut redus de glucide fermentabile este deja dovedită eficientă în cazul sindromului de colon iritabil. Această carte este o colecţie de reţete din cele pe care le foloseşte însăşi autoarea. Ea nu este un ghid alimentar pentru persoanele cu această afecţiune. De aceea, este nevoie de o înţelegere a acestui tip de alimentaţie înainte de a încerca să-l urmezi.
Notă: Cartea are 98% din reţete vegane. Există însă şi reţete în care se folosesc ouă. Am inclus, de asemenea, nişte sfaturi şi o reţetă pentru non-vegetarieni, pentru a-i ajuta pe cei care nu mănâncă doar vegan.
Angela Poch a descoperit că alimentaţia pe bază de plante i-a ameliorat sindromul de colon iritabil, lucru care a determinat-o să devină mai întâi vegetariană, apoi vegană, acum fiind flexitariană. Cu 13 cărţi de reţete publicate, 35 de ani de experienţă în gătit, o diplomă de la Universitatea Top Chef şi o diplomă în nutriţie, ea nu doar că ştie cum să gătească delicios, dar ştie şi cum să mănânci bine pentru a fi sănătos.
Peste 10 000 de persoane au urmat cursurile ei on-line şi a publicat 5 cărţi despre sănătate din perspectiva alimentaţiei bazate pe plante. Angela este, de asemenea, consilier şi trainer personal specializat în nutriţie bazată pe plante, sănătate şi wellness, sănătate spirituală şi stil de viaţă sănătos.
| Autor | Angela Poch |
| Tip Carte | necrestina |
| Greutate | 0.30 |
Recenzii clienti
(0 Recenzii)
Note si Recenzii
Nu există încă recenzii.
Fii primul care își spune părerea!
Evalueaza acest produs
Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *
