0item(s)

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

POLITICA DE RETUR

 

In conformitate cu dispoziţiile OG nr. 130/2000, art. 4, alin.b: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Libraria Maranatha a extins termenul de retur la 30 de zile calendaristice.

Libraria Maranatha verifica cu grija fiecare carte sau produs pe care le pregateste in vederea expedierii care cumparatori. Dar in cazuri exceptionale in care cartile expediate au diferite defecte de tiparire, de ex. pagini lipsa, acestea vor fi returnate si inlocuite cu altele fara defect.

Cumparatorul are dreptul sa solicite schimbarea produsului cu unul conform, sau poate solicita returnarea banilor. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista pe stoc, se va restitui contravaloarea lui.

Pentru ca produsele returnate ca sa fie inlocuite cu altele conforme, plata transportului intra in responsabilitatea noastra.

Daca un produs oferit de www.librariamaranatha.ro este diferit fata de descrierea lui de pe site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de Garantie si Retur a produselor, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Orice reclamatie privind produsele livrate va fi adusa la cunostinta Librariei Maranatha in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Libraria Maranatha o va solutiona in maxim 3 zile din momentul solicitarii.

In cazul in care coletul nu a ajuns in buna stare la dumneavoastra sau produsele prezinta defecte, clientul poate cere returnarea banilor, dar nu si despagubiri suplimentare. Cheltuielile aferente returnarii produselor intra in responsabilitatea vanzatorului.

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro